Strona 25 z 25 PierwszyPierwszy ... 15232425
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 250

Wątek: Uonanisci? ;)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Ja też. Fajnie by było, gdyby były 3 kolory do wyboru np. czarny, biały lub jakiś moro.
    Tego nie zrobią, bo by ludzie kupowali w większości te czarne, a im przecież chodzi o samonakręcającą się reklamę.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Ja też. Fajnie by było, gdyby były 3 kolory do wyboru np. czarny, biały lub jakiś moro.
    Tego nie zrobią, bo by ludzie kupowali w większości te czarne, a im przecież chodzi o samonakręcającą się reklamę.
    nie sadze, mysle ze argument: biale sie wolniej nagrzewa, przy wiekszych lensach ma sens, jesli taki duzy lens zmieni o jakas czesc milimetra swoja dlugosc, napewno wplynie to na jakosc obrazu, nie dorabiajmy teorii spiskowej Obiektywy to nie samochody, a fotografowie to w wiekszosci mezczyzni wiec kolor im wisi ... w wiekszosci
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 13-04-2007 o 17:33
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    nie sadze, mysle ze argument: biale sie wolniej nagrzewa, przy wiekszych lensach ma sens, jesli taki duzy lens zmieni o jakas czesc milimetra swoja dlugosc, napewno wplynie to na jakosc obrazu, nie dorabiajmy teorii spiskowej Obiektywy to nie samochody, a fotografowie to w wiekszosci mezczyzni wiec kolor im wisi ... w wiekszosci
    Zapewniam Cię że to nie teoria spiskowa tylko czysty marketing . I nie chodzi tu o gust fotografów tylko o ludzi oglądających mecze z lasem L-ek i mówiących "o canon".
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No to teraz canonboardowi obiektofile mogą się śmiało ujawniać, przeczytawczy opinię specjalisty, że ich skłonności nie są wcale chore

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Warto przeczytać wszystkie wyznania .
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

ej!!, koles, moglbys mi wyczyscic obiektyw ???

dzieki

Bywalec

Domyślnie

Było

Strona 25 z 25 PierwszyPierwszy ... 15232425

Uprawnienia umieszczania postów