Jak już robić fotomonty, to lepsze...
Jak już robić fotomonty, to lepsze...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Wiedzialem ze do jakosci beda watpliwosci![]()
Chodzilo o idee![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
3ci pewnie z 300D![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
... jakbym mial 1200 to bym z balkonu u siebie w domu strzelal fotki na GP Chin
a tak na powaznie to zalamka troche jakim to sprzetem ludzie trzaskaja fotki... wiadomo, ze wiekszosc z nich to reporterzy ze sprzetem redakcji czy agencji ale sam fakt ze takimi cudami foca powoduje ze innym koparki leca... a my w biednej polsce musimy na 3 zmiany pracowac zeby po roku czasu uzbierac na cos porzadnego ale i tak sie tego nie kupi, bo nagle zonie sie przypomni, ze w kuchni sprzet moznaby wymienic...![]()
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
tak apropos avatarka chyrka: "Be smart, get a canon, change your wife"![]()
... wymienic sie da... ale kazda ktora nie ma zaciecia do fotografii bedzie "meczyla kota"... moznaby tez "zwolnic" zone... ale kto wtedy bedzie caly sprzet taszczyl za tobaja na cale szczescie jeszcze jestem singiel wiec poki co takie akcje mi nie groza
![]()
Niektorzy moga w dziale zamienie dac ogloszenie o zamianie zony np. na jakas eLkeale oczywiscie nikogo nie namawiam, zeby pozniej na mnie nie bylo...
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl