Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Czy cena 40D jeszcze spadnie?

Domyślnie

A ja mam pytanie (podepne sie do tematu bo nowego chyba nie ma sensu zakładac) gdzie najlepiej obecnie kupic 40d... tzn widze ze najnizej (fotojoker) za body ti bedzie w okolicach 2500zl, na pewno taniej nie znajdę ale mam jeszcze pytanie czy lepiej kupic teraz body +kit za ok 2890zł (fotojoker) czy osobno body a osobno szukac kita (np na allegro)? Chyba ze wiecie jeszcze gdzie dostane zestaw 40d + 18-55 bo mało takich widze z reguły samo body... Będę wdzieczna za informacje bo kiedy juz sie zdecydowałam to teraz nie wiem gdzie najlepiej kupic zeby bylo wszystko w porzadku...
    40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez makro Zobacz posta
    chyba bede juz dzis musial podjac decyzje bo wlasnie sie dowiadywalem i w cenie 3400 w ratach 0% promocja jest juz tylko do jutra, a ilosc ograniczona do skonczenia zapasow a zostaly juz naprawde znikome ilosci w pojedynczych sklepach wiec pewnie niebawem znikna.

Ps: dzieki za info o 50D, to mnie pozbawilo zludzen o spadku jego ceny w niedalekiej przyszlosci, a do grudnia przyszlego roku czekac nie mam zamiaru

pozdrowionka
    Wielu z forumowiczów kombinowało i czekało aż spadnie cena 5D i się nie doczekali. Sprzęt wypadł z rynku, wszedł droższy następca i jedyne co pozostało to kupić 50D. Tak więc czekając na spadek ceny 40D można doczekać się tego, ze już nie będzie sprzętu w sklepach a jedyne co zostanie to zakup używki albo 450D.

Domyślnie

złotówka tanieje w oczach.. więc kupować jak najszybciej. Jak już bardzo chcesz kit to przeglądając testy na photozone.de lepiej kupić 18-55is niż 17-85is
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Domyślnie

Swięte słowa sam miałem taki dylemat i w piątek udało mi sie zakupić nowego za 2500zł i patrząc stosunek cena=jakość to nie sądzę , aby cena jeszcze mogła spaść.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarabeusz696 Zobacz posta
    Swięte słowa sam miałem taki dylemat i w piątek udało mi sie zakupić nowego za 2500zł i patrząc stosunek cena=jakość to nie sądzę , aby cena jeszcze mogła spaść.
    A tak z ciekawości można wieziec gdzie kupiłęś za te 2500? ja chyba nie będę kombinowac i wybiore sie do fotojokera bo cena dobra a i sklep sprawdzony Chcę kupić najpierw kita 18-55 a za jakis czas tele bo jego bede wiecej uzywac więc nie chce na poczatek inwestować w super zamiennik kita, bo na to przyjdzie jeszcze czas.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

patrząc stosunek cena=jakość to nie sądzę , aby cena jeszcze mogła spaść.
    czyli gdy chodzily po 2200/2300 to jakosc byla gorsza

tu nie chodzi o relacje o ktorej piszesz ale o cenniki producentow wspomagane sztucznie zawyzanymi w czasie kryzysu kursami walut

dlatego cena 40d pozostanie juz na tym poziomie az model zniknie z polek.. pozostanie kupic 50d albo udzielac sie w watkach w stylu "kiedy pojawi sie 60/70d" ;-)

Domyślnie

Więc tak <Kubak82>mówiąc cena=jakość miałem na myśli to za ile kupiłem to boby i moja subiektywna ocena i nie myślę że gdy kosztował 3500 jego jakość była lepsza.

Do <MagdaS>wklejam zdjęcie bo będzie ze kłamię

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Więc tak <Kubak82>mówiąc cena=jakość miałem na myśli to za ile kupiłem to boby i moja subiektywna ocena i nie myślę że gdy kosztował 3500 jego jakość była lepsza
    i dobrze - ja pierwsze body kupilem za 4200 a drugie za niecale 2300 - jakosc jest ta sama

wklejam zdjęcie bo będzie ze kłamię
    skarabeusz696, skad u Ciebie takie przypuszczenia ?? patrz prosze na emotki ;-)

Domyślnie

bo jestem podniecony moja zabaweczką:-D:-D:-D:-D:-D

Domyślnie

Skarabeusz 696 rozumiem cie doskonale bo ja wczoraj po tym jak zadzwoniłam do fotojokera i okazało sie ze maja 3 sztuki jeszcze to pojechałam i tez mam juz nową zabaweczke oj nie wypuszczałabym go z rąk jest boski a kupiłam niewiele drożej bo 2554 zł za body i 350zl za obiektyw 18-55 IS w zestawie więc myślę, że jak na obecna chwilę to dobra cena

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów