Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: serwisy społeczńościowe, a fotografia

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

zdjęcia, które wygrały były....takie zwykłe....no temat "mój punkt widzenia" i wygrał po prostu portrecik jakieś laski..bez żadnych ochów i achów, udziwnien, obróbek itp...po prostu taki spacerowy poziomy kadr....szkoda...ja tez nic nie wygrałam ;p hhhheeehhe no trudno

na goldenline również byłam ale się wypisałam bo po co? Dla kariery, żeby się pokazać? Bezsensu, sama na początku założyłam tam konto z myślą o takim "przyszłościowym biznesowym charakterze". Jeest jeszcze grono, facebook a nawet rodzinne portale, gdzie tworzy się drzewa genealogiczne...

Mnie rozwalają zdjęcia typu "z wycieczki w oświęcimu" (dziewczynki pozowały w piecach krematoryjnych :/
    Kiedyś logując się na nk po prawej u dołu wyświetlają się ostatnio dodane zdjęcia....miałam szczęście podziwiać czyjeś zbliżenie ginekologiczne narządów rodnych...dobrze, że w ostatniej chwili to zauważyłam i ułamek sekundy później już mi się strona przeładowała...bpo bym chyba pawia puściła.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Oho. Widze, ze Paenko dokopalas sie jakos do zwycieskich zdjec, bo na razie na stronie konkursu sa tylko nazwiska podane. A tak w ogole, to znajac zycie nieostre tlo eliminowalo zdjecia konkursowe
    Na świat spoglądam przez armatę...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Mnie rozwalają zdjęcia typu "z wycieczki w oświęcimu" (dziewczynki pozowały w piecach krematoryjnych :/
    Kiedyś logując się na nk po prawej u dołu wyświetlają się ostatnio dodane zdjęcia....miałam szczęście podziwiać czyjeś zbliżenie ginekologiczne narządów rodnych...dobrze, że w ostatniej chwili to zauważyłam i ułamek sekundy później już mi się strona przeładowała...bpo bym chyba pawia puściła.
    Sporo tego typu zawartości (zarówno "głupich żartów" jak i sprośności) w celach naukowo-poznawczych zostało zgromadzone na blogu Absurdy naszej-klasy. No cóż - serwis społecznościowy, popularny to i rozmaite odchyły się zdarzają.
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    A tak w ogole, to ostatnio na n-k był ten konkurs foto sponsorowany przez Sony'ego... Nic nie wygralem. Pewno dlatego, ze Canonem focę :P
    trzeba było w exifie zmienić nazwę aparatu na jakiś kompakt soniacza
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

teraz łatwiej namówić amatorskie modelki tekstem "będziesz miała zdjęcia na grono" ;]
    to akurat bardzo pozytywny skutek :P
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Domyślnie

no coo...mnie tam nie było to wszystko wiadomo nie jak ktos inny wygrał to znaczy, że słabe zdjęcia wygrywały ;p

A tak na serio to jakoś tam pogrzebałam po nazwiskach ale nie pamiętam juz za bardzo jak to robiłam...

o to wygrało zdaje się http://nasza-klasa.pl/profile/10837474/gallery/27

trzeba było was jakoś rozjuszyć hrhrhrhr spacerniaki..jak nic
    Ostatnio edytowane przez Paenka ; 31-12-2008 o 00:38

Domyślnie

co do takich zdjęć z naszej klasy czy innych portali to jest tysiące stron blogów etc ze zdjeciami znaszej klasy nie raz się na nie natknałem np nasza-klasa.peel.pl nasza-klasa.blox.pl czy inne wystarczy zapytać o to wujka Google.
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Domyślnie

mała ściągawka

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Kiedys to bylo: cala prawda o fotka.pl

Odbicie w lustrze to moj faworyt