No to ja swoim zwyczajem oczywiście nawet nie dotarłem w okolice miejsca spotkania - mam nadzieje że jeszcze będzie okazja w najbliższych tygodniach![]()
No to ja swoim zwyczajem oczywiście nawet nie dotarłem w okolice miejsca spotkania - mam nadzieje że jeszcze będzie okazja w najbliższych tygodniach![]()
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 09-01-2009 o 01:12
No i ja już żałuję, że dałem się pokonać jakiemuś małemu wirusowi.
Mam nadzieję, że wypad się udał, pozdrawiam
“Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”
Dzięki wszystkim za spotkanie. Zdjęcia dopiero będę zrzucał na kompa i zobaczymy co tam wyszło.
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
W mordę zazdroszcze tego latania po Wrocku bo jest co focic ... 28 lat mieszkałem tam i najlepsze co jest to Wrocław nocą ... do rana, ale to nie dla mnie bo pewno w Highlander`ze bym wylądował zaraz ...
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Heheh.. To sklep nikona na Duboisa?![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.