Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Jak tanio kupić PS CS4?

Mieszany widok

Domyślnie

A zadałeś sobie trud poszukania na stronie Adobe odpowiedzi na Twoje pytania?
    http://www.adobe.com/uk/products/pho...oshop/upgrade/

Przerabialiśmy już temat, aktualnie się nie opłaca sprowadzać (wg mnie oczywiście). Najlepsza opcja teraz - to kupić CS3 i dostać free upgrade do CS4.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Szukałem na polskiej stronie Adobe i nic na ten temat nie znalazłem :-(
    Dzisiaj od Product Managera dystrybutora(Techdata) PS dostałem informację o upgread`ach i odpowiedni kod produktu (P/N 65015094 Photoshop CS4 v.11 WIN UPG IE)

Mam pytanie do kolegów w USA. Widziałem pudełko full wersja PS4 pod Windows o numerze produktu P/N 65016895 (made in USA). Jaki w środku jest konkretnie produkt? Próbowałem goooglować, ale bez rezultatu. Jest gdzieś to do sprawdzenia?

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Wartym rozważenia rozwiązaniem jest zakup wersji CS3 PL Box - po zakupie do 20.02.09 przysługuje darmowa aktualizacja do CS4. Więcej szczegółów na http://cortland.pl/plugins/_newsedit/news/354/index.php - u polskiego przedstawiciela Adobe. Ja sam zdecydowałem się na taki krok. Koszt CS3 PL Box to ok. 2500zł (np. na agito.pl). Oryginalny CS4 kosztuje kilkaset złotych więcej.
    Ostatnio edytowane przez woyd ; 01-01-2009 o 15:44

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Dopiero zaczyna

Domyślnie

szkoda tylko że jest to polska wersja, angielskiej już niestety nie mają w tak dobrej cenie.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Wartym rozważenia rozwiązaniem jest zakup wersji CS3 PL Box - po zakupie do 20.02.09 przysługuje darmowa aktualizacja do CS4. Więcej szczegółów na http://cortland.pl/plugins/_newsedit/news/354/index.php - u polskiego przedstawiciela Adobe. Ja sam zdecydowałem się na taki krok. Koszt CS3 PL Box to ok. 2500zł (np. na agito.pl). Oryginalny CS4 kosztuje kilkaset złotych więcej.
    nie, no super, skoro 2500PLN = 577GBP a CS4 kosztuje w AdobeUK 557,75GBP to po co to cale zamieszanie?

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

PL kosztuje 2500 zł (cs3PL+darmowy up do cs4), a jak ktoś nie lubi polskiej wersji to 3187 zł brutto (za cs4 IE).
    Ja osobiście wolę wersję IE, polskiej nie rozumiem

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    PL kosztuje 2500 zł (cs3PL+darmowy up do cs4), a jak ktoś nie lubi polskiej wersji to 3187 zł brutto (za cs4 IE).
    Ja osobiście wolę wersję IE, polskiej nie rozumiem
    już niestety nie kosztuje... Dzisiaj dostałem przelew od klienta i zacząłem się rozglądać po necie by nabyć CS3 PL. Niestety - w Cortland, gdzie było najtaniej wycofali CS3 ze sprzedaży, w Komputroniku i Agito (gdzie ceny oscylowały w okolicach 2600) niedostępne, termin dostaw nieznany. Reszta ofert na tyle zbliżona cenowo do CS4 że chyba nie warto bawić się w kupno CS3 i wysyłać formularze po update, skoro CS4 można mieć już za niecałe 3100.

Zatem pytanie: PL czy ENG ?? Tak naprawdę dopiero zaczynam zawodową przygodę z PSem. Do tej pory sporadycznie korzystałem z Elemets 2.0, od roku używam PS 6.0 do podstawowej obróbki zdjęć mebli (retusz ścian i podłóg, przefarbowywanie itp).

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta

Zatem pytanie: PL czy ENG ?? Tak naprawdę dopiero zaczynam zawodową przygodę z PSem. Do tej pory sporadycznie korzystałem z Elemets 2.0, od roku używam PS 6.0 do podstawowej obróbki zdjęć mebli (retusz ścian i podłóg, przefarbowywanie itp).
    Radze kupic anglika, osobiscie nie moge przywyknąc do spolszczenia PS-a i sam używam ENG, mysle że łatwiej przywyknać do terminów eng, tymbardziej ze kazde powazniejsze forum do PS-a jest po angielsku dzięki takiemu połączeniu uzyskuje lepszą przejżystosc tego co pózniej trenuje

Pzdr.

Uprawnienia umieszczania postów