Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 127

Wątek: [mzeta] Moje skromne fotki;) proszę o ocenę i porady;)

mzeta
    Guest

Domyślnie

11.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    12.
    Ostatnio edytowane przez mzeta ; 31-01-2009 o 21:08 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
    dziekuje

w tym watku raczej jeszcze nic nie pokazalem i nie mam zamiaru wybacz ale zrobienie dobrego zdjecia czapli wymaga wiecej czasu niz lazenie bo jakis kamienicach, slumsach itd i robienie zdjecia drzwiom lub okien

więcej czasu?...UMIEJĘTNOŚCI a nie czasu !!!...zdjęcia nie robi się na czas... no, chyba że Ty masz takie "sportowe" podejście... i co Ty wiesz o łażeniu po slumsach i kamienicach i o robieniu zdjęć czegokolwiek...umiejętności to Ci jeszcze trochę brakuje żeby być autorytetem w tej dziedzinie. I nie mam zamiaru nigdzie grzebać żeby się dowiedzieć dlaczego zostałeś FOTOGRAFEM... szkoda mi na to czasu, tak samo jak szkoda mi czasu na dalsze OT i dyskusje z przemądrzałymi FOTOGRAFAMI. Koniec. Kropka.

P.S. mzeta to nick a nie motocykl...widzę, że nie przywiązujesz wagi do tego w czyim wątku piszesz i osoby Cie raczej nie interesują. Byle coś napisać...i zostać FORUMOWYM MĄDRALĄ))))
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 31-01-2009 o 21:25

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    więcej czasu?...UMIEJĘTNOŚCI a nie czasu !!!...zdjęcia nie robi się na czas... no, chyba że Ty masz takie "sportowe" podejście... i co Ty wiesz o łażeniu po slumsach i kamienicach i o robieniu zdjęć czegokolwiek...umiejętności to Ci jeszcze trochę brakuje żeby być autorytetem w tej dziedzinie. I nie mam zamiaru nigdzie grzebać żeby się dowiedzieć dlaczego zostałeś FOTOGRAFEM... szkoda mi na to czasu, tak samo jak szkoda mi czasu na dalsze OT i dyskusje z przemądrzałymi FOTOGRAFAMI. Koniec. Kropka.

P.S. mzeta to nick a nie motocykl...widzę, że nie przywiązujesz wagi do tego w czyim wątku piszesz i osoby Cie raczej nie interesują. Byle coś napisać...i zostać FORUMOWYM MĄDRALĄ))))
    Myślę że zwrócił uwagę .

Co do czasu - są tematy których bez czasu, cierpliwości, nie zrealizujesz, choć byś miał super sprzęt, super umiejętności, trzy kilo talentu w plecaku i inne.

mzeta
    Guest

Domyślnie

a co z fotkami???

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Pierwsze - ostry tylko LDR, kolejne świetne.

mzeta
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamil Wolski Zobacz posta
    Pierwsze - ostry tylko LDR, kolejne świetne.
    nie wiem czy to "świetne" to krytyka czy pochwała? nie dziw się że tak myślę ale poprzedbie zdjęcia nie miały takich komentów:cool: hmm coś lepiej cze dalej nic z moich starań??
    Ostatnio edytowane przez mzeta ; 31-01-2009 o 23:13

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

zupełnie jak w Bierdonce. Do Tesco jeszcze daleko, albo wręcz nie po drodze.
    Chyba nie wiesz oco biega...
    powiem tak, ja sie nie znam, ale mój kolega, który też chce zaczać, i ma podobne problemy, zaczął oglądać na Vivie, program OCO Kaman, który prowadzi niejakiDaro. ......I są chyba postępy. Spróbuj, na prawdę warto.
    You_Me_Kan`on

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

zdjęc nie skomentuje bo już dośc wad znaleźli poprzednicy, mnie jedynie zastanawia kto opunktował gwiazdkami temat, myślałem ze to tylko wybitne galerie punktuje sie jako godne polecenia.
    Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Reficul
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowask8 Zobacz posta
    zdjęc nie skomentuje bo już dośc wad znaleźli poprzednicy, mnie jedynie zastanawia kto opunktował gwiazdkami temat, myślałem ze to tylko wybitne galerie punktuje sie jako godne polecenia.
    Gwiazdek jest piec.Wybitne galerie punktuje sie piecioma gwiazdkami, a ta ma tylo dwie

Przy foceniu ptactwa tego czego potrzeba najwiecej to wlasnie czasu
    Ostatnio edytowane przez Reficul ; 01-02-2009 o 01:42 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

więcej czasu?
    wiesz ja sobie zamawiam ptaszki zeby przylecialy do mnie do ogrodu nad staw czy tez sobie pochodzily gdzie im tam sam, biore 300/2.8 i strzelam foty.

UMIEJĘTNOŚCI a nie czasu !!!...
    ale co po umiejetnosciach jak czasu nie ma?

zdjęcia nie robi się na czas...
    a czy ja powiedzialem ze sie robi? powiedzialem ze jest on potrzebny, czytaj ze zrozumieniem siwo brody

no, chyba że Ty masz takie "sportowe" podejście...
    czy ma czy nie ma i do czego mam sportowe podejscie to juz nie Twoja sprawa

i co Ty wiesz o łażeniu po slumsach
    a wiem duzo, fajnych ludzi mozna poznac

i kamienicach i
    kamienic widzialem chyba wiecej na oczy niz Tobie sie snilo, a ze cegiel, okien i drzwi nie mam zamiaru fotografowac i udawadniac gdzie bylem to juz trudno.

o robieniu zdjęć czegokolwiek
    no odezwal sie ten co ma

...umiejętności to Ci jeszcze trochę brakuje żeby być autorytetem w tej dziedzinie.
    czy mi brakuje czy nie to juz nie Tobie oceniac

I nie mam zamiaru nigdzie grzebać żeby się dowiedzieć dlaczego zostałeś FOTOGRAFEM...
    to nie mow mi ze jak ja smialem zrobic sobie takiego nicka, a po drugie primo nie powiedzialem ze MUSISZ poszukac tylko ze MOZESZ

szkoda mi na to czasu, tak samo jak szkoda mi czasu na dalsze OT i dyskusje z przemądrzałymi FOTOGRAFAMI. Koniec. Kropka.
    tak jak ja nie lubie rozmawiac z 50tkami ktorzy mysla ze sa pepkami swiata tak z Toba mi sie spodobalo, napisz mi cos jeszcze to sie posmieje. cwaniakow nie brakuje przez internet... ale jak mielby cos powiedziec w zywe oczy to zastanowiliby sie 10 razy niz cos powiedzlieli lub tez zrobili ( to nie jest grozba i nie dotyczny CIebie tlyko ogolnie pisze )

P.S. mzeta to nick a nie motocykl...
    ale przyznasz mi racje ze rowniez i motocykl

widzę, że nie przywiązujesz wagi do tego w czyim wątku piszesz i osoby Cie raczej nie interesują.
    nie wiem czy potrzebujesz okulary zeby lepiej czytaj czy jakiegos drinka aby Twoje szare komorki zaczely lepiej pracowac i abys mogl sie domyslec ze wiem w jakim watku pisze i kto jest ''jego'' wlascicielem

Byle coś napisać...i zostać FORUMOWYM MĄDRALĄ))))
    [/quote]

poczekam jak Ty nim bedziesz to zobaczymy
    na moje to te posty moga wyleciesz w kosmos...
    ej a moze Ty mi zazdroscisz? hehe

buziaczek w pysiaczek, tylko sie nie denerwuj bo to na cisnienie zle dziala... tym bardziej w tym wieku...
    Cytat Zamieszczone przez mzeta Zobacz posta
    nie wiem czy to "świetne" to krytyka czy pochwała?

no a jak myslisz?
    Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 01-02-2009 o 02:32 Powód: Automerged Doublepost
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów