Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
piekne sa te zdjecia! jedno w piwnicy bym sobie powiesil
hmmmm.... hmmmm.... od czego by tu zacząć... ano chyba od tego, że jesteś gburem. Pokazałeś w tym wątku 4 (słownie: cztery) zdjęcia... dwie czaple, niezłe chociaż daleko im do zdjęć ptaków, które widziałem w tym wątku... jedną motorówkę, kiepściuchną, chociaż podobno sport lubisz najbardziej, i wiatraki...tyż kiepskie (podobnie jak i tłumaczenie, ze Ci się wstawać nie chce). I szumnie nazwałeś się FOTOGRAFEM? Kupa smiechu z przewagą kupy. Zamień tą swoją wypasioną lustrzneczkę na takiego samego brzęczka jakim mzeta robi zdjęcia i spróbuj zrobić parę dobrych zdjęć, pokaż co potrafisz, bo jak narazie najlepiej wychodzą Ci złośliwości. Zaś co do piwnicy... doskonałe miejsce na to żebyś pomiędzy słoikiem ogórków a marmoladą powiesił coś swojego. Bedzie pasować.

Kamilu... Wolski... tak sobie myślę, że poza zdjęciami samochodów, które masz opanowane i które fajnie się ogląda... reszta, hmmm, taka sobie. Wiem, wiem... nie interesuje Cię nic innego...więc, na Boga, po co się wyzłośliwiasz i durnowato radzisz sprzedaż aparatu i zakup psa. Sprzedaj swój aparat i kup sobie samochód... jeśli już masz to kup sobie lepszy...albo drugi. Dobra rada?

Panowie... zamiast udowadniać złosliwymi postami jacy to nie jesteście doskonali i wspaniali pokażcie to na zdjęciach w swoich wątkach, a przede wszystkim jeśli ktoś Was ZAPROSIŁ do siebie a Wy zdecydowaliście się wejść i poprosił o pomoc to albo pomóżcie, albo nie piszcie nic jeśli nic, poza złosliwościami, nie potraficie napisać. Własne kompleksy leczcie w inny sposób a nie wyżywając się na 16to latce.