Sprzedać i kupić pieska, z zmienić aparat to coś innego.
Sprzedać i kupić pieska, z zmienić aparat to coś innego.
To się ten stary ucieszył. Może trafił w dobre ręce? Chcę przypomnieć co obiecałeś i może czas na spełnienie obietnicy? http://www.canon-board.info/showpost...9&postcount=60
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
ehh Kamil bardzo Cię przepraszam ale pieski nie są moje a aparatu choćby to było Twoje wielkie marzenie to nie sprzedam. a co do reszty to dzięki za komentarze, ale ileż można czytać?
Czytać trzeba i nie tylko w tym wątku a do tego patrzeć i myśleć o tym co się czytało. Na szczęście fotografia nie jest lekturą obowiązkową.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
no wiem i z tego się cieszędzięki za rady;D
no cóz...
9.
taka bardziej ekspresja niż zdjęcie, ale zamysł był;P
10.
narazie tyleczekam teraz na pogodę bo się troszkę popsuła;(
moje poprzednie zdjecia miały jakąś krytykę a teraz??? czy az tak jest źle??
poziom zdjęć, które prezentujesz jest wyrównany - stąd brak komentarzy![]()
czytam czytam i w kolo to samo, fotki nijakie od poziomu technicznego po temat, ale chyba kazdy mial to samo, chyba, ja napewno kiedys myslalem ze moje sa najlepsze, az mój tato nie pokazal mi swoich zdjec robionych 25 lat temu to sie zalamalem. Zenitem smigal lepsze foto niz ja w ówczas 20d, no poprostu sie zalamalem. Dal mi kilka ksiazek lata 70 no i poczytalem. Potem jakies forum to pozno znalazlem, wczesniej KM mialem (nadal mam) i jakis dystans do swoich zdjec mam, tych gorszych nie wyzucam analiziuje co ja dlaczego.Nie od razu Rzym zbudowano. Nie łam sie tylko probuj a zanim cos wrzucisz zapytaj znajomych (2-3) co o tym myśla, moze maja jakis inny pomysl na to zdjecie. Szukaj temat te przypadkowe, nieciekawe zostawial sobie na dysku, te wybitne pokazuj. Nie narzekaj na aparat, on tylko jest narzedziem w twoim ręku, jesli ktos by ci dal nawe 1ds mk2 to gwarancja ze tylko tryb auto by cie tylko ratowal. Zobacz sobie sample na necie, sa dobre zdjecia tym zrobione czyli sie da. Są poradniki fotografi cyfrowej cena ok 15 pln na poczatek wystarczą. Mam wrazenie ze nie przeczytalas uwaznie instrukcji obslugi, a warto.
A BTW PANIE KAMILU OBEJEŻALEM PAŃSKA GALERIE (TAK MOCNO SIE PAN WYRAŻA O JEJ ZDJECIACH MUSI PAN BYC DOBRY-TAK UWAŻAM JABYM NAWET NIE ŚMIAŁ WĄTPIĆ) PSA TO PAN WIDZĘ OPANOWAŁ ODEALNIE, A SZCZEGÓLNIE ROZMYWANIE TŁA-BO(KEH)SKIE, WIDZIAŁEM PODOBNE FOTO Z TARGÓW W DITROIT NA N-K a PROFILU ZNAJOMEGO, TYLKO WIECEJ CIAŁA I LEPSZE FURY I JAKIMS KOMPAKTEM SONY ROBIONE... POZDRO
ok dzięki![]()