Ugryź go![]()
Ugryź go![]()
uspokoj sie dziewczyno, co chcesz zwojowac?
wrzucasz gniota to sie nie dziw ze masz kometarze takie jakie masz, i jeszcze piszesz ze nie mamy Cie krytykowac, buhehe przeciez sama wyrazilas na to zgode publikujac swoja prace! checsz uslyszec kometarze ale chyba tlyko pozytywne skoro na negatywne tak naskakujesz, ale niestety nie uslyszysz pozytywnych kometarzy skoro Twoje pstryki nie maja nic w sobie i wygladaja jakby byly zrobione komorka. Zwroc uwage ze wszyscy Ci mowia zebys pierw troche poiczytala, w necie, ksiazki, poradniaki, tutki wstrzymala sie z wstawianiem prac a dopiero kiedy zacznie Ci cos wychdozic to wstaw je!
Zwroc uwage ze wiekszosci Twoje zdjecia sie nie podobaja, pozytywne kometarze uslyszysz od osob z kiczowatym gustem. Chcesz super kometarzy? idz na digart, plfoto albo na onet to czuly wojtek da Ci napewno swietny kometarz!
Wez dziewczyno kup se ksiazke, idz do lozka, i poczytaj sobie i tak w kolko az cos utkwi Ci w pamieci.
Sorry ale nie moglem lagodniej, kazdy dawal Ci dobre rady ale Ty jak naburmuszona ''szalona'' 14 obrazasz sie na wszystko!
Jesli uwazasz ze te zdjecia sa warte pokazania to prosze napisz mi co Ci sie w nich podoba?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Ja chciałabym zauważyć że TU nie chodzi o to czy ktoś krytykuje czy nie tylko w jaki sposób to robi...a wy chłopaki po prostu agresorem wojujecie normalnie. Nie można grzeczniej?
Ta dziewczyna ma swó nick chłopaku ;> EOT
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Dziewczyna ma 16 lat i sie uczy, ma pragnienie i szuka rady i pomocy! Wyluzuj i pomoz jej, doradz. Wytlumacz na jej (anie swoim) poziomie.
Ty od zawsze byles taki doskonaly?
Docen to, ze ma kiepski aparat, ale szuka pomocy i chce sie rozwijac.
Dla Ciebie to moze pryszcz, ale nie wiesz czy za 20 lat nie bedzie wybitnym fotografem. Nie chcialbys wtedy miec troche satysfakcji, ze na poczatku jej przygody z fotografia jej pomogles? BADZ WYROZUMIALY...
Pozdrawiam,
KArtysta
Żeby nie było,że tylko złośliwy jestem to podaje Ci jeden z wielu artykułów o podstawach fotografii,które można znaleźć w internecie. Na pewno Ci się przyda http://www.spychalski.info/2007/09/1...owa-ekspozycja . A to czy będzie Ci się chciało czytać czy wolisz się obrażać za krytykę pozostawiam Tobie do wyboru.
Pozdrawiam.
A ja nie wiem czemuż się tak przyczepiliście tej Paenki. W gruncie rzeczy ma rację,ale jak szanowna założycielka wątku potraktowała niektórych jak ,,szkodników" rezygnując z dostanych rad, to i poziom złośliwości wzrósł.
Tak naprawdę wszyscy mają trochę racji. Zarówno Ci, którzy stają w obronie autorki wątku, jak i Ci, którzy bez ogródek odsyłają Ją do książek. mzeta chce się uczyć: OK. Pytanie tylko, czy zdobywanie elementarnej wiedzy należy zaczynać od forum?! To, co uderza zarówno w przypadku mzety, jak i innego szesnastolatka na tym forum to arogancja w odbiorze wszelkich uwag. Dobra, brak pokory to norma w tym wieku, ale w takim razie po co wstawiać zdjęcia na widok publiczny, skoro nie chce się przyjmować żadnych uwag? Są to pytania raczej retoryczne... Najgorsza jest jednak IMO postawa "mnie się należy": dobre słowo, pochwała itp. Skutki wychowania bezstresowego![]()