Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu.
Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu.
Kamil Wolski : Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu. nie wniosłeś właśnie bo jakbyś zobaczył na ten link to zobaczył byś że to nie do tego aparatu. Paenka się pomyliła poprostu i nic się nie dzieje... a ja pytam czy warto te "gadzety" kupować do kompakta!! i tyle. to nie są żadne głupoty, a jak tak uważasz to nie "zaszczycaj" mnie swoimi postami w moim wątku jak Ci nie pasuje Kamil! zdenerwowałes mnie tym strasznie...:-x
Mzeta: nie przejmuj się i ćwicz oko.
5-tą fotkę można jeszcze podratować poprzez wykadrowanie. Mam tutaj na myśli obcięcie górnej części fotografii z tym wypalonym niebem.
Filtry oczywiście się przydadzą, ale też trzeba rozszyfrować jak działają.
Dziewczyna ma 16 lat i sie uczy, ma pragnienie i szuka rady i pomocy! Wyluzuj i pomoz jej, doradz. Wytlumacz na jej (anie swoim) poziomie.
Ty od zawsze byles taki doskonaly?
Docen to, ze ma kiepski aparat, ale szuka pomocy i chce sie rozwijac.
Dla Ciebie to moze pryszcz, ale nie wiesz czy za 20 lat nie bedzie wybitnym fotografem. Nie chcialbys wtedy miec troche satysfakcji, ze na poczatku jej przygody z fotografia jej pomogles? BADZ WYROZUMIALY...
Pozdrawiam,
KArtysta