Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: [mzeta] Moje skromne fotki;) proszę o ocenę i porady;)

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu.

mzeta
    Guest

Domyślnie

Kamil Wolski : Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu. nie wniosłeś właśnie bo jakbyś zobaczył na ten link to zobaczył byś że to nie do tego aparatu. Paenka się pomyliła poprostu i nic się nie dzieje... a ja pytam czy warto te "gadzety" kupować do kompakta!! i tyle. to nie są żadne głupoty, a jak tak uważasz to nie "zaszczycaj" mnie swoimi postami w moim wątku jak Ci nie pasuje Kamil! zdenerwowałes mnie tym strasznie...:-x

Bywalec
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Mzeta: nie przejmuj się i ćwicz oko .

5-tą fotkę można jeszcze podratować poprzez wykadrowanie. Mam tutaj na myśli obcięcie górnej części fotografii z tym wypalonym niebem.

Filtry oczywiście się przydadzą, ale też trzeba rozszyfrować jak działają.

Domyślnie Kamil, wyluzuj

Cytat Zamieszczone przez Kamil Wolski Zobacz posta
    Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu.
    Dziewczyna ma 16 lat i sie uczy, ma pragnienie i szuka rady i pomocy! Wyluzuj i pomoz jej, doradz. Wytlumacz na jej (anie swoim) poziomie.
    Ty od zawsze byles taki doskonaly?
    Docen to, ze ma kiepski aparat, ale szuka pomocy i chce sie rozwijac.
    Dla Ciebie to moze pryszcz, ale nie wiesz czy za 20 lat nie bedzie wybitnym fotografem. Nie chcialbys wtedy miec troche satysfakcji, ze na poczatku jej przygody z fotografia jej pomogles? BADZ WYROZUMIALY...
    Pozdrawiam,
    KArtysta

Uprawnienia umieszczania postów