i co??? EUREKA:-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
3.
4.
5.
nom narazie tyle... Mam nadzieję że nie będzie złośliwych komentarzy typu:
-=Festyk=- Ja to się chyba nawet cieszę,że nie wychodzi jej to wstawianie zdjęć...
pozdrawiam
i co??? EUREKA:-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
3.
4.
5.
nom narazie tyle... Mam nadzieję że nie będzie złośliwych komentarzy typu:
-=Festyk=- Ja to się chyba nawet cieszę,że nie wychodzi jej to wstawianie zdjęć...
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mzeta ; 29-12-2008 o 20:08 Powód: Automerged Doublepost
Nie rozumiem dlaczego się dziwisz skoro zamiast posłuchać rad i najpierw trochę poczytać, pooglądać prace innych,wyćwiczyć oko, uparcie próbujesz wrzucić kolejne ,,fotki". Pisząc,że masz się powstrzymać przed wystawianiem zdjęć, naprawdę nie chcemy Cię ograniczać (piszę po sobie).
powstrzymam się od komentarza FESTYK ;(![]()
uspokoj sie dziewczyno, co chcesz zwojowac?
wrzucasz gniota to sie nie dziw ze masz kometarze takie jakie masz, i jeszcze piszesz ze nie mamy Cie krytykowac, buhehe przeciez sama wyrazilas na to zgode publikujac swoja prace! checsz uslyszec kometarze ale chyba tlyko pozytywne skoro na negatywne tak naskakujesz, ale niestety nie uslyszysz pozytywnych kometarzy skoro Twoje pstryki nie maja nic w sobie i wygladaja jakby byly zrobione komorka. Zwroc uwage ze wszyscy Ci mowia zebys pierw troche poiczytala, w necie, ksiazki, poradniaki, tutki wstrzymala sie z wstawianiem prac a dopiero kiedy zacznie Ci cos wychdozic to wstaw je!
Zwroc uwage ze wiekszosci Twoje zdjecia sie nie podobaja, pozytywne kometarze uslyszysz od osob z kiczowatym gustem. Chcesz super kometarzy? idz na digart, plfoto albo na onet to czuly wojtek da Ci napewno swietny kometarz!
Wez dziewczyno kup se ksiazke, idz do lozka, i poczytaj sobie i tak w kolko az cos utkwi Ci w pamieci.
Sorry ale nie moglem lagodniej, kazdy dawal Ci dobre rady ale Ty jak naburmuszona ''szalona'' 14 obrazasz sie na wszystko!
Jesli uwazasz ze te zdjecia sa warte pokazania to prosze napisz mi co Ci sie w nich podoba?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
To więcej spokoju Mzeto! Nie chciałbym być sprawcą skoków nastroju/ciśnienia/co tam jeszcze może skoczyć.
Żeby nie było,że tylko złośliwy jestem to podaje Ci jeden z wielu artykułów o podstawach fotografii,które można znaleźć w internecie. Na pewno Ci się przyda http://www.spychalski.info/2007/09/1...owa-ekspozycja . A to czy będzie Ci się chciało czytać czy wolisz się obrażać za krytykę pozostawiam Tobie do wyboru.
Pozdrawiam.