Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: [mzeta] Moje skromne fotki;) proszę o ocenę i porady;)

Widok wątkowy

mzeta
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Psiaki aż prosza się, by pokazać je z innej perspektywy*.. z ich perspektywy.. zdjęcie byloby wtedy ciekawsze, ukazany byłby inny punkt odniesienia i patrzenia na świat. Robiąc zdjęcie z normalnej wysokości, czyli swojej nie pokazujemy tematu zdjęcia w ciekawy sposób, tylko taki "oklepany":wink:

*To samo tyczy się oczywiście zdjęc kwiatów, małych zwierząt i przedmiotów.

W drugim już był albo jakiś zamysł i zrobiłaś zdjęcie, albo zrobiłaś zdjęcie i dodałas tytuł:grin: Niemniej tutaj znowu ta "wędrówka" nie została pokazana w odpowiedni sposób. Są niby jakieś ślady na sniegu, ale w żaden sposób nie wiążą nam się z tymi ludźmi w kadrze. Są też sposoby, by kompozycję zdjęcia skoncentrowac na głównym temacie zdjęcia, ale to wymaga wiedzy i czasem dobrych okoliczności..:wink:

Mam nadzieję, że rozumiesz moje uwagi co do Twoich zdjęć:wink: Jesli masz jakieś pytania, to chetnie Ci odpowiem (każdy w końcu musiał zacząć:-))

Pozdrawiam
    co do psiaków to nie było możliwości się zniżyć bo by mnie zjadły a "wędrówka to rzeczywiście przemyślana była bo sie czaiłam za tymi ludźmi dobre pół dodziny;-P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez giltoniel Zobacz posta

Teraz zadaj sobie pytanie: czy NAPRAWDĘ zdjęcia, które przedstawiłaś podobają Ci się? Jesteś z nich zadowolona? Nadają się do publikacji? Czy wysłałabyś je na konkurs? Tak jakbyś stanęła w jakimś miejscu i czasie i od niechcenia, bez zastanowienia, bez popatrzenia w wizjer monitor zrobiła zdjęcie.
    myslałam i nic... podobają mi się bo 7. śmieszne a 8 wydaje mi się że ma kolorki dobre i technicznie ale może zbyt centralnie kadrowałam... nic nie chce Ci udowodnić Broń Boże!
    Ostatnio edytowane przez mzeta ; 12-01-2009 o 21:46 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów