Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 127

Wątek: [mzeta] Moje skromne fotki;) proszę o ocenę i porady;)

mzeta
    Guest

Domyślnie

ok dzięki. a co do tych filtrów to dużo pomoże zwłaszcza że to kompakt jest?? opłaca się inwestować?? czy poczekać do 18 na wymarzony model aparatu;P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    właśnie sprawdziłam na allegro i do mojego modelu nie ma żadnych filtrów itp. ;(
    Ostatnio edytowane przez mzeta ; 29-12-2008 o 22:23 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

są i przestań gadać głupoty. Filtry mają swoje działanie. Czy pomoże - samo w sobie pewnie nie - dopiero świadome używanie filtrów ma sens. Więc nie ma sensu byś je kupowała skoro takie pytania zadajesz. CZYTAJ więcej, mniej pisz głupot.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamil Wolski Zobacz posta
    są i przestań gadać głupoty. Filtry mają swoje działanie. Czy pomoże - samo w sobie pewnie nie - dopiero świadome używanie filtrów ma sens. Więc nie ma sensu byś je kupowała skoro takie pytania zadajesz. CZYTAJ więcej, mniej pisz głupot.
    Kamil wynocha stąd. Nie dostałeś upragnionego prezentu pod choinką czy co? Jesteś wyjątkowo nieznośny. Jakich głupot? Dziewczyna pyta i ma wątpliwości więc sobie odpuść te kąśliwe uwagi i jeśli tak bardzo Cię oczy bolą od czytania to tu nie zaglądaj....do tematu i tak nic nie wniosłeś.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu.

mzeta
    Guest

Domyślnie

Kamil Wolski : Wniosłem, w kolejnym zdaniu. A głupoty - cóż. Dostała wyżej link i łopatologiczne wyjaśnienie problemu. nie wniosłeś właśnie bo jakbyś zobaczył na ten link to zobaczył byś że to nie do tego aparatu. Paenka się pomyliła poprostu i nic się nie dzieje... a ja pytam czy warto te "gadzety" kupować do kompakta!! i tyle. to nie są żadne głupoty, a jak tak uważasz to nie "zaszczycaj" mnie swoimi postami w moim wątku jak Ci nie pasuje Kamil! zdenerwowałes mnie tym strasznie...:-x

Bywalec
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Mzeta: nie przejmuj się i ćwicz oko .

5-tą fotkę można jeszcze podratować poprzez wykadrowanie. Mam tutaj na myśli obcięcie górnej części fotografii z tym wypalonym niebem.

Filtry oczywiście się przydadzą, ale też trzeba rozszyfrować jak działają.

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

misie wydaje misie, że od razu wskakując na to forum bez wstępnej bazowej wiedzy wstrzymaj się z wystawianiem zdjeć i pytaniem o porady i ocenę, ale zawczasu ogarnij wszelkie przydatne posty i tematy w dziale "podstawy" na ich przykładzie popróbuj robienie zdjęć różnorakich. Dobrym sposobem było by zapytanie kogoś starszego z Twojego otoczenia, niech Ci pokaże co i jak. Porady które tu dostaniesz będą odnosić się do konkretnych zdjęć, i więcej haosu wprowadzą niż pożytku. Poza tym wstawianie zdjeć jak popadnie i czekanie aż chcącym zachce się pokazać błędy(choć chcących nie brakuje) przede wszystkim techniczne,to bazując na tym doświadczeniu nie nabedziesz raczej tego czegoś co jest po drugiej stronie " poprawności technicznej".
    siemano, pozdro bajbaj, us5, gdzie jest nemo, spoko, ale beka i takie tam
    You_Me_Kan`on

mzeta
    Guest

Domyślnie

ok dzieki przemysle;P ale bez walki sie nie poddam... :rolleyes:
    Ostatnio edytowane przez mzeta ; 29-12-2008 o 23:01

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mzeta Zobacz posta
    Mam nadzieję że nie będzie złośliwych komentarzy typu:
    -=Festyk=- Ja to się chyba nawet cieszę,że nie wychodzi jej to wstawianie zdjęć...

pozdrawiam
    Nie rozumiem dlaczego się dziwisz skoro zamiast posłuchać rad i najpierw trochę poczytać, pooglądać prace innych,wyćwiczyć oko, uparcie próbujesz wrzucić kolejne ,,fotki". Pisząc,że masz się powstrzymać przed wystawianiem zdjęć, naprawdę nie chcemy Cię ograniczać (piszę po sobie).
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

mzeta
    Guest

Domyślnie

powstrzymam się od komentarza FESTYK ;(

Strona 4 z 13 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów