Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 127

Wątek: [mzeta] Moje skromne fotki;) proszę o ocenę i porady;)

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wyręczę Cię

Boże przebacz...
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mzeta Zobacz posta
    ok dzięki za pocieszenie ale to nie ja a fokta robiona [b]przypadkowo[/] na zawodach łuczniczych i proszę Cie nie docinaj mi tak bo dopiero się UCZE!@!!!!!
    skoro fotka przypadkowa to sie nie dziw ze dostalas taki kometarz! powiedz mi co Ci sie podoba w tym zdjecie? bo mnie jakos nie porywa i zaloze sie ze wszyscy tutaj, no dobra wiekszosc powie ze jest to typowy gniot. no taka jest prawda!
    dzięki na prawdę:neutral:
    bardzo prosze a i jeszcze jedna rada, zainwestuj i kup sobie jakas ksiazke zebys zalapala jakies podstawy np bardzo dobre ksiazki Scotta Kelbyego
    Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 28-12-2008 o 14:30
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Albo nawet nie kupuj.Idź do biblioteki i wypożycz jakąś...niech tylko nie ma ,,cyfrowa" w nazwie Podobno książki foto są jak wino.Im starsze tym lepsze;P Jest jeszcze opcja bardziej nowoczesna: czytaj forum,rób zdjęcia,a pierwsze swoje zdjęcie wrzuć po roku czytania
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

mzeta za dużo sie dzieje na tym zdjęciu
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

mzeta
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
    skoro fotka przypadkowa to sie nie dziw ze dostalas taki kometarz! powiedz mi co Ci sie podoba w tym zdjecie? bo mnie jakos nie porywa i zaloze sie ze wszyscy tutaj, no dobra wiekszosc powie ze jest to typowy gniot. no taka jest prawda!
    nie musisz odrazu mnie krytykować!!! poprostu chciałam się dowiedzieć jak wygląda fotka pod względem technicznym, ponieważ jestem teraz na etapie prób w obróbce zdjęć i poprawianiu ich jakości bo z mojego aparatu to mdłe wychodzą więc...:-( przykro mi że tak mnie traktujesz.!!!!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

kolejna próba

kolejna próba wstawienia zdjecia... może się uda
    Ostatnio edytowane przez mzeta ; 29-12-2008 o 15:41 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez mzeta Zobacz posta
    nie musisz odrazu mnie krytykować!!! poprostu chciałam się dowiedzieć jak wygląda fotka pod względem technicznym, ponieważ jestem teraz na etapie prób w obróbce zdjęć i poprawianiu ich jakości bo z mojego aparatu to mdłe wychodzą więc...:-( przykro mi że tak mnie traktujesz.!!!!
    wstawiając zdjęcie na forum należy liczyć się z publicznym linczem... Nikt tu złośliwie nie chce Ci dopiec, a jedynie zmusić do myślenia. Jakie były Twoje oczekiwania? Że wszyscy padną na kolana przed zdjęciem, które nie powala? W kadrze bałagan: parasolki wyrastające z głowy, zielony dach, który odciąga uwagę. Ostrość w okolicach smyczy. Może wystarczyło zmienić perspektywę odrobinę. Na pewno skupić się na tym, co "brał" AF.

Domyślnie

Zdjęcie to robi wrażenie jakby dziewczyna miała jedzenie miedzy zebami :-)
    Pozdrawiam,
    KArtysta

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ogarnij się. Nie potrafisz nawet wrzucić zdjęcia pomimo że na necie jest od cholery różnych poradników jak to zrobić a należy użyć jednego znacznika lub po prostu użyć przycisku (drugi od lewej) na belce szybkiej odpowiedzi i podać bezpośredni link do zdjęcia zakończony .jpg a nie tagami.

Co do zdjęcia. Gniot maksymalny.

Bywalec
    Miasto
    Tarnów/Warszawa

Domyślnie

jestem wyrozumiały - no ale niestety miniaturka nie wystarczy..
    o działa :-) hehehehe...

Co do foty to zwykła przeciętna reporterka..
    Ostatnio edytowane przez jasnezetak ; 29-12-2008 o 16:18 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasnezetak Zobacz posta
    Co do foty to zwykła przeciętna reporterka..
    raczej przeciętna albumówka, bo reporterki to ja tu nie widzę - chyba, że znamionuje ją ta lornetka, przy oczach tzw. modelki :razz:

A i jeszcze pytanie do autorki: po co Ci iso400 i czas 1/1000s na tym zdjęciu? Jakoś pojąć tego nie potrafię :-/
    Ostatnio edytowane przez giltoniel ; 29-12-2008 o 18:03

Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów