Wyręczę Cię
Boże przebacz...
skoro fotka przypadkowa to sie nie dziw ze dostalas taki kometarz! powiedz mi co Ci sie podoba w tym zdjecie? bo mnie jakos nie porywa i zaloze sie ze wszyscy tutaj, no dobra wiekszosc powie ze jest to typowy gniot. no taka jest prawda!
bardzo proszedzięki na prawdę:neutral:a i jeszcze jedna rada, zainwestuj i kup sobie jakas ksiazke zebys zalapala jakies podstawy np bardzo dobre ksiazki Scotta Kelbyego
Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 28-12-2008 o 14:30
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Albo nawet nie kupuj.Idź do biblioteki i wypożycz jakąś...niech tylko nie ma ,,cyfrowa" w nazwiePodobno książki foto są jak wino.Im starsze tym lepsze;P Jest jeszcze opcja bardziej nowoczesna: czytaj forum,rób zdjęcia,a pierwsze swoje zdjęcie wrzuć po roku czytania
![]()
mzeta za dużo sie dzieje na tym zdjęciu
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
nie musisz odrazu mnie krytykować!!!poprostu chciałam się dowiedzieć jak wygląda fotka pod względem technicznym, ponieważ jestem teraz na etapie prób w obróbce zdjęć i poprawianiu ich jakości bo z mojego aparatu to mdłe wychodzą więc...:-( przykro mi że tak mnie traktujesz.!!!!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kolejna próba
![]()
kolejna próba wstawienia zdjecia... może się uda![]()
Ostatnio edytowane przez mzeta ; 29-12-2008 o 15:41 Powód: Automerged Doublepost
wstawiając zdjęcie na forum należy liczyć się z publicznym linczem... Nikt tu złośliwie nie chce Ci dopiec, a jedynie zmusić do myślenia. Jakie były Twoje oczekiwania? Że wszyscy padną na kolana przed zdjęciem, które nie powala? W kadrze bałagan: parasolki wyrastające z głowy, zielony dach, który odciąga uwagę. Ostrość w okolicach smyczy. Może wystarczyło zmienić perspektywę odrobinę. Na pewno skupić się na tym, co "brał" AF.
Zdjęcie to robi wrażenie jakby dziewczyna miała jedzenie miedzy zebami :-)
Pozdrawiam,
KArtysta
Ogarnij się. Nie potrafisz nawet wrzucić zdjęcia pomimo że na necie jest od cholery różnych poradników jak to zrobić a należy użyć jednego znacznika lub po prostu użyć przycisku (drugi od lewej) na belce szybkiej odpowiedzi i podać bezpośredni link do zdjęcia zakończony .jpg a nie tagami.
Co do zdjęcia. Gniot maksymalny.
jestem wyrozumiały - no ale niestety miniaturka nie wystarczy..
o działa :-) hehehehe...
Co do foty to zwykła przeciętna reporterka..
Ostatnio edytowane przez jasnezetak ; 29-12-2008 o 16:18 Powód: Automerged Doublepost
Ostatnio edytowane przez giltoniel ; 29-12-2008 o 18:03