Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie LoweproFastpck

Help.
    potrzebuję plecaka dwukomorowego, najlepiej żeby część górna była w miarę pojemna i pomieściła butelkę z wodą, kanapkę czy bluzę. Znalazłem coś w ofercie Lowepro, a mianowicie serię Lowepro Fastpack.

Mam dylemat czy wziąć Fastpack 200, czy 250. Miał ktoś może okzaję porównać na żywo te dwa plecaki? Z opisu wynika że 250 różni się tylko głębokością (czyli komora na lapropa) i ma pas biodrowy.
    Jeżeli pozostałe wymiary są równe zwłaszcza komory na sprzęt i górnej, to nie ma sensu przepłacać bo laptopa nie mam i nie plauję mieć.
    Jeżeli ktoś ma któryś z tych modeli albo widział oba na raz to proszę o jakąś opinię na ich temat.
    Ewentualnie sugestie na jakiegoś innego plecaka w cenie ok 250, w podobnej wielkości i łatwym dostępem do sprzętu, to znaczy odpinanym z boku).

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

ja się przyłącze do pytania tyle że oprócz tych powyżej dorzucę jeszcze plecak Lowepro Versapack
    Canon EOS 60D; C15-85mm f/3.5-5.6 EF-S IS USM; C50mm f/1.8 II; C55-250 f/4-f/5.6 IS; Speedlite 430EX II; Powershot SX1 IS; Nova 180 AW; Versapack 200 AW

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów