Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A co możecie powiedzieć o plecakach: Lowepro CompuRover AW?
    Generalnie zależy mi na większej komorze "cywilnej". Jak pisałem: komora foto mieścić ma 50D+70-200/4 IS+17-40+ew. EX430...
    Lapka nie będę nosił, ale wymyśliłem sobie, że komorę na lapka wykorzystam i upchnę tam kurtkę
    Generalnie na 1-dniowe wypady rodzinne.
    Poza tym - znalazłem na e-bay w bardzo atrakcyjnej cenie. Co prawda z Chin (mniemam, że z HągKągu:-P:-P...
    Ktoś z Was miał kontakt z tymi sprzedawcami??
    5DII | 17-40/4L | 24-70/2.8L | 70-200/4L IS | 430 EX

Coś już napisał Awatar jasiu_q
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytaski Zobacz posta
    A co możecie powiedzieć o plecakach: Lowepro CompuRover AW?
    Generalnie zależy mi na większej komorze "cywilnej". Jak pisałem: komora foto mieścić ma 50D+70-200/4 IS+17-40+ew. EX430...
    Lapka nie będę nosił, ale wymyśliłem sobie, że komorę na lapka wykorzystam i upchnę tam kurtkę
    Generalnie na 1-dniowe wypady rodzinne.
    Poza tym - znalazłem na e-bay w bardzo atrakcyjnej cenie. Co prawda z Chin (mniemam, że z HągKągu:-P:-P...
    Ktoś z Was miał kontakt z tymi sprzedawcami??
    Nie miałem styczności z Lowepro CompuRover AW. Na rodzinnych wypadach korzystam z Lowepro CompuTrekker AW. Spokojnie pomieści się tam puszka z gripem, 70-200/4 (bez IS), jakieś 4 pomniejsze szkiełka (w moim przypadku Tami 28-75 + 3 canonowskie stałki), 580EX i zostaje jeszcze miejsce na jedno szkiełko (ja tam wkładam osłony i lightsphere). Lapka jeszcze nie nosiłem w plecaku, przy wypadach wkładam tam jakieś ciuchy :-D
    Ogólnie miejsca jest dość sporo, a wygoda z noszenia podczas wypadów - nieoceniona.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów