Strona 343 z 357 PierwszyPierwszy ... 243293333341342343344345353 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 421 do 3 430 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Patrząc na rozmiary podanych przez Ciebie toreb (szczególnie tej pierwszej)
    to obawiam się, że nie można ich zaliczyć do toreb nie rzucających się w oczy.
    Miałem kiedyś taką fajną torbę ; http://www.sklepfotograficzny.pl/tor...orter-D-400AW/. Spokojnie by pomieściła to co posiadasz i jeszcze trochę. Dla mnie jednak była zbyt duża- zbytnio odstawała od ciała(chociaż ma mniejsze wymiary od toreb podanych przez Ciebie).Poszukaj raczej jakiejś torby bardziej przylegającej do ciała tzn. węższej, a przez to poręczniejszej i dyskretniejszej.
    Ostatnio edytowane przez Endriu1 ; 28-06-2011 o 20:50

Zablokowany

Domyślnie

dziekuje za odp,
    wiec moze to http://www.fotto.lublin.pl/index.php...show&itemid=13
    tylko,ze nie ma bocznych kieszonek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Przypomina już trochę torbę fotograficzną ale niestety ładnych toreb które nie przypominają toreb foto nie ma.
    aż zabiorę głoś !! a Crumplera widziałeś że głosisz takie frazy?
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Gallu widziałem, nawet osobiście w sklepie i moim zdaniem wyglądają, ze tak powiem jakoś mało męsko.. Moim zdaniem bardziej dla kobiety Puki co skłaniam się do torby up-rise 38 i chyba taką kupie bo mi się najbardziej podoba

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Napisała Kanzas
    ...wiec moze to http://www.fotto.lublin.pl/index.php...show&itemid=13
    tylko,ze nie ma bocznych kieszonek.

Do tej torby może nie wejść Ci 5-tka z gripem.
    Najlepiej, w miarę możliwości, wziąć swój sprzęt i spróbować przymierzyć w jakimś sklepie parę toreb.
    Ostatnio edytowane przez Endriu1 ; 29-06-2011 o 12:04

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A co możecie powiedzieć o plecakach: Lowepro CompuRover AW?
    Generalnie zależy mi na większej komorze "cywilnej". Jak pisałem: komora foto mieścić ma 50D+70-200/4 IS+17-40+ew. EX430...
    Lapka nie będę nosił, ale wymyśliłem sobie, że komorę na lapka wykorzystam i upchnę tam kurtkę
    Generalnie na 1-dniowe wypady rodzinne.
    Poza tym - znalazłem na e-bay w bardzo atrakcyjnej cenie. Co prawda z Chin (mniemam, że z HągKągu:-P:-P...
    Ktoś z Was miał kontakt z tymi sprzedawcami??
    5DII | 17-40/4L | 24-70/2.8L | 70-200/4L IS | 430 EX

Coś już napisał Awatar jasiu_q
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytaski Zobacz posta
    A co możecie powiedzieć o plecakach: Lowepro CompuRover AW?
    Generalnie zależy mi na większej komorze "cywilnej". Jak pisałem: komora foto mieścić ma 50D+70-200/4 IS+17-40+ew. EX430...
    Lapka nie będę nosił, ale wymyśliłem sobie, że komorę na lapka wykorzystam i upchnę tam kurtkę
    Generalnie na 1-dniowe wypady rodzinne.
    Poza tym - znalazłem na e-bay w bardzo atrakcyjnej cenie. Co prawda z Chin (mniemam, że z HągKągu:-P:-P...
    Ktoś z Was miał kontakt z tymi sprzedawcami??
    Nie miałem styczności z Lowepro CompuRover AW. Na rodzinnych wypadach korzystam z Lowepro CompuTrekker AW. Spokojnie pomieści się tam puszka z gripem, 70-200/4 (bez IS), jakieś 4 pomniejsze szkiełka (w moim przypadku Tami 28-75 + 3 canonowskie stałki), 580EX i zostaje jeszcze miejsce na jedno szkiełko (ja tam wkładam osłony i lightsphere). Lapka jeszcze nie nosiłem w plecaku, przy wypadach wkładam tam jakieś ciuchy :-D
    Ogólnie miejsca jest dość sporo, a wygoda z noszenia podczas wypadów - nieoceniona.

Domyślnie

Ja miałem niejednokrotnie kontakt ze sprzedawcami na ebay w hong kongu i zazwyczaj trafiałem na ogarniętych, którzy wysyłali mi rzeczy jako GIFT, bez moich próśb i błagań Sprzęt dochodził w 7 dni

Domyślnie

Czołem
    Poszukuję jakiejś rozsądnej torby w góry, która pomieściła by 400d+C28-135 IS USM (no i może dodatkową kartę i jakieś małe fanty). Ważne by była na tyle spora by się to zmieściło, ale bez przegięcia (jak będzie miejsce jeszcze na lampę to OK, ale 2 dodatkowych obiektywów raczej nie będę pakował).
    Alternatywą jest plecak - może coś w stylu Fastpack 200. W tym wypadku dobrze jakby miał sporą kieszeń na inne rzeczy (np. polar+wiatrówka+kanapka).
    Może jesteście w stanie doradzić coś sensownego i sprawdzonego (w rozsądnej cenie). Niestety sam nie mam możliwości by wybrać się w tournee po sklepach, więc liczę na waszą pomoc.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Jeżeli na Body + jedno szkło to może topload z jakimiś szelkami Z plecaków polecił bym alphe ale jest dużo za duża jak na body ze szkłem W Fastpacku za dużo nie zmieścisz w cywilnej komorze.

Strona 343 z 357 PierwszyPierwszy ... 243293333341342343344345353 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów