Franek a torby firmy mekko oglądałeś? Tanie i nie wyglądają jak torby foto![]()
tez pytalem o kilka modeli i jest brak a termin kolejnej dostawy nieznany
Szukam możliwie jak najmniejszej torby, która zmieści mi tylko i wyłącznie 5d + 17-40 (no może jeszcze zapasowa bateria :P
Do tej pory miałem jakiegoś samsonite'a, ale się zepsuł zamek, a nie mam czasu czekać na naprawę gwarancyjną.
póki co mam dwie propozycje:
Kata grip-12 dl:
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/kata-g...---czarna.html
plusem jest to, że można na pasku ją zawiesić, jest w miarę lekka i nieduża.
Crumpler muffin top 2500:
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/crumpl...00-czarny.html
za to ta jest bardziej dyskretnai można ją dostać trochę taniej niż w cyfrowych
Czy coś jeszcze ktoś mógłby polecić?
Cena: najlepiej około 100zł, jak będzie coś naprawdę super to może max 150 wysupłam![]()
Ostatnio edytowane przez model ; 16-05-2011 o 15:22
Podpisy kłamią
Zerknij na crumpler ben's pizza. Ja mam model xl. Wygodnie sie nosi, ma szeroki pas. Na poczatku myslalem, ze wejdzie tylko 5tka z 85 1.8, ale jak zaczalem kombinowac to weszlo 5d, 35/2, 50/1.8, 85/1.8 i na dokladke 580 exII.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"
Wygląda nieźle, ale wolałbym coś mniejszego. Poza tym wygląda na to, że już nikt nie prowadzi sprzedaży.
Podpisy kłamią
Istnieją jakieś fajne plecaki na rower/miasto/ uczelnie? Tak, żeby weszło body+ dwie stałki z lampą i dodatkowo laptop 15'? Fajnei, żeby nie był to klocek. Mam Naneu pro alpha i o ile na plenery w góry itp jest cudowny to na miasto jest po prostu za dużym klockiem
Ps.Lampa nie musi się zmieścić- nie jest to konieczność. Fajnie żeby plecak wyglądał jak typowy miejski. Ostatecznie na miasto/uczelnie może być niepozorna torba
Doradźcie coś fajnego bo nie mam możliwości pomacania a przez internet ciężko coś dobrać.
Witam, jaki polecacie plecak by mozna bylo wlozyc do niego szklo Canon 500/4 z podpietym body ?
Oprocz tego jakas 70-200, szeroki kąt, drugie body
Zalezy mi by to nie byla wielka kolubryna tylko fajnie dopasowany lekko ciasnawy plecak
Czy Lowepro Nature Trekker AW II bedzie odpowiedni ? Nie mialem tego plecaka w rekach...
Witam. A ja szukam plecaka na 50D + grip + podpięta eLka 70-200 2.8 + szeroki kąt + lampa + miejsce na laptoka 17''. Fajnie gdyby był dość cienki, nie odstający, a inne kieszenie nie potrzebne, chyba ze małe na ładowarkę, czytnik, baterie.
No i cena nie strasząca, tak 250 +/-
sam już nie wiem co wybrać.
posiadałem jakiś no name ale się rozpruł na dole.
"Zginęło wielu wspaniałych kierowców rajdowych, lecz odczytuję to jako pech, który w tej dyscyplinie przypłacić można dość szybko życiem. Jest to wielka tragedia, gdy w wyniku rywalizacji sportowej umiera człowiek." - Marian Bublewicz
50D plus wiele nadziei.