Strona 338 z 357 PierwszyPierwszy ... 238288328336337338339340348 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 371 do 3 380 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Franek a torby firmy mekko oglądałeś? Tanie i nie wyglądają jak torby foto

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kuzio Zobacz posta
    Witam, moze cos takiego: klik
    Wcześniej już na to trafiłem, ale z wymiarów które są tam podane, to wnioskuje że raczej puszka (400D) z gripem nie wejdzie (+tamron 17-50), chyba że się mylę?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Franek a torby firmy mekko oglądałeś? Tanie i nie wyglądają jak torby foto
    tyle że praktycznie nie ma wyboru mekko, dystrybutor z Lublina od stycznia chyba nie miał dostawy tylko sprzedaje to co ma,

poluję od lutego na Reportera R1X ale nie wiadomo czy wogóle będą

Domyślnie

tez pytalem o kilka modeli i jest brak a termin kolejnej dostawy nieznany

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Szukam możliwie jak najmniejszej torby, która zmieści mi tylko i wyłącznie 5d + 17-40 (no może jeszcze zapasowa bateria :P
    Do tej pory miałem jakiegoś samsonite'a, ale się zepsuł zamek, a nie mam czasu czekać na naprawę gwarancyjną.

póki co mam dwie propozycje:

Kata grip-12 dl:
    http://www.cyfrowe.pl/aparaty/kata-g...---czarna.html

plusem jest to, że można na pasku ją zawiesić, jest w miarę lekka i nieduża.

Crumpler muffin top 2500:
    http://www.cyfrowe.pl/aparaty/crumpl...00-czarny.html

za to ta jest bardziej dyskretna i można ją dostać trochę taniej niż w cyfrowych

Czy coś jeszcze ktoś mógłby polecić?

Cena: najlepiej około 100zł, jak będzie coś naprawdę super to może max 150 wysupłam
    Ostatnio edytowane przez model ; 16-05-2011 o 15:22
    Podpisy kłamią

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Zerknij na crumpler ben's pizza. Ja mam model xl. Wygodnie sie nosi, ma szeroki pas. Na poczatku myslalem, ze wejdzie tylko 5tka z 85 1.8, ale jak zaczalem kombinowac to weszlo 5d, 35/2, 50/1.8, 85/1.8 i na dokladke 580 exII.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    "Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Wygląda nieźle, ale wolałbym coś mniejszego. Poza tym wygląda na to, że już nikt nie prowadzi sprzedaży.
    Podpisy kłamią

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Istnieją jakieś fajne plecaki na rower/miasto/ uczelnie? Tak, żeby weszło body+ dwie stałki z lampą i dodatkowo laptop 15'? Fajnei, żeby nie był to klocek. Mam Naneu pro alpha i o ile na plenery w góry itp jest cudowny to na miasto jest po prostu za dużym klockiem

Ps.Lampa nie musi się zmieścić- nie jest to konieczność. Fajnie żeby plecak wyglądał jak typowy miejski. Ostatecznie na miasto/uczelnie może być niepozorna torba
    Doradźcie coś fajnego bo nie mam możliwości pomacania a przez internet ciężko coś dobrać.

Coś już napisał

Domyślnie Plecak na Canon 500/4

Witam, jaki polecacie plecak by mozna bylo wlozyc do niego szklo Canon 500/4 z podpietym body ?
    Oprocz tego jakas 70-200, szeroki kąt, drugie body

Zalezy mi by to nie byla wielka kolubryna tylko fajnie dopasowany lekko ciasnawy plecak

Czy Lowepro Nature Trekker AW II bedzie odpowiedni ? Nie mialem tego plecaka w rekach...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowa Ruda

Domyślnie

Witam. A ja szukam plecaka na 50D + grip + podpięta eLka 70-200 2.8 + szeroki kąt + lampa + miejsce na laptoka 17''. Fajnie gdyby był dość cienki, nie odstający, a inne kieszenie nie potrzebne, chyba ze małe na ładowarkę, czytnik, baterie.
    No i cena nie strasząca, tak 250 +/-

sam już nie wiem co wybrać.

posiadałem jakiś no name ale się rozpruł na dole.
    "Zginęło wielu wspaniałych kierowców rajdowych, lecz odczytuję to jako pech, który w tej dyscyplinie przypłacić można dość szybko życiem. Jest to wielka tragedia, gdy w wyniku rywalizacji sportowej umiera człowiek." - Marian Bublewicz
    50D plus wiele nadziei.

Strona 338 z 357 PierwszyPierwszy ... 238288328336337338339340348 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów