lukasz b - włącz PM albo prześlij maila![]()
lukasz b - włącz PM albo prześlij maila![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
SergioM
opisałem torbę którą posiadam
Tamrac ultra pro 13
http://canon-board.info/showthread.php?t=70502
jak kogoś interesuje
pzdr.
Witam
Poszukuję jakiejś małej torby, tak do spacerowania po mieście. Musiała by zmieścić 5d + grip, z zapiętym 50 1.4, do tego 430 EX II oraz coś typu 85 1.8, 28 1.8, bo 70-200 zabierać do już dużą torbę, a chciał bym mieć coś małego i niepozornego. Do tego jakaś kieszeń na zapasowe baterie i karty. Myślę nad Kata DB-453 lub DC-441, choć bardziej skłaniam się do tej pierwszej, ponieważ podoba mi się jej konstrukcja, ta taka duża klapa, a nie otwierana góra. Co o nich myślicie nie będą za duże ??
Chciałem jakiś czas temu kupić ten plecak który opisał kolega Lulu ale po ogledzinach w sklepie zrezygnował,powód był jeden strasznie cięzki,nawet sam pusty a gdy wejdzie trochę sprzętu to już w ogóle,tym bardziej że jest to sztywna konstrukcja,taka bardziej teczka a nie plecak...
No ale muszę powiedzieć że jest super wykonany i napewno długo posłuży![]()
EOS + L i kupa gratów ...
Ja od niedawna jestem właścicielem plecaka Tamrac Evolution 8. Pomieścił wszystko co mam w stopce + grip i kilka drobiazgów- zostaje miejsce na wodę i kanapki . Wykonanie jest więcej niż OK (co do trwałości to się wypowiem za kilka lat). Mnie przekonał możliwością szybkiego wyjęcia body z obiektywem - co możecie zobaczyć na stronie producenta http://www.tamrac.com/Evolution_Video.htm
EOS 5DII// X100 // C 70-200 IS II // C 135/2 // S 50/1.4 // C 24/1.4 // 580EX II // 430EX II// SLIK 500DX// CDN...
FYI
Nie wiem czy wszystkim to wiadomo czy nie, ale zapytawszy o fajne plecaki w swoim ulubionym sklepie foto (gdyz aktualny plecak pragne zmienic) dowiedzialem sie ze w listopadzie na rynek z plecakami i torbami ma wejsc Benro - podobno maja byc w dobrej cenie (kilkadziesiat zlotych taniej) i lepszych materialach niz analogiczne konkurencji.
Flagus
-----------------------------------------------
C 5Dmk2; C EF 24-105mm f/4L IS USM;C SpeedLite 430EX
Velbon Sherpa 600R+glowica PH-157Q;Kata D-3N1-30
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."