Case Logic ładnie wygląda ale dla złodzieja wyjęcie z niego sprzętu wydaje się dziecinnie proste..
Case Logic ładnie wygląda ale dla złodzieja wyjęcie z niego sprzętu wydaje się dziecinnie proste..
Hehs. A może w czymś takim:
http://www.youtube.com/watch?v=KkXewWTTgqw&feature=grec lub http://www.youtube.com/watch?v=_L-f7...eature=related
Zwróćcie uwagę, że gość nie przywiązuje w ogóle uwagi do osłon przeciwsłonecznych - o użyciu zaślepek do body lub co niektórych obiektywów już nie wspomnę .
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Jeśli się nie mylę to dla izraelskiej
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
poza tym cięzki sprzęt zawsze lepiej nosić w plecaku, pomijając temat jak idziesz w góry lub w dłuższy wypad,to chyba nikt nie bierze 25kg torby na ramię tylko plecak ze stelażem:-Djeszcze jedno może się myle ale złodzieja bardziej przykuwa uwagę torba foto, niż plecak plecak to plecak,równie dobrze możesz mieć w nim kanapki
pozdro dla wszystkich
Ostatnio edytowane przez korben ; 22-10-2010 o 12:44 Powód: Automerged Doublepost
50D+szkło
Jeżeli zamki zsuniesz na jedną stronę, na sam dół to raczej będzie mu ciężko. A poza tym nie poruszam się pociągami ani publiczną, złodziej jak ci będzie chciał coś ukraść to i tak ci ukradnie. Ja raczej zwróciłbym uwagę, że jest czarny, ma niespecjalnie wymyślny kształt i wygląda jak plecak ucznia szkoły średniej. A noszę w nim 15" maca z ładowarką, 5DmII z gripem, 100mm, 135mm, 20mm i 24-105mm, 580 EX, ładowarkę, kabel synchro do flashy, zestaw do wyzwalania bezprzewodowego- nadajnik i 3 odbiorniki, 12 baterii AA i parę innych drobnostek. Martwiłbym się raczej, żeby nie dostać w mazak i nie stracić zębów razem z całym plecakiem, także czerwony tamrac jest 1000000 razy bardziej niepewny
Ot co!
Mówiłem oczywiście o Case Logic SLRC206
Ostatnio edytowane przez paradigm ; 22-10-2010 o 13:45 Powód: Automerged Doublepost
Canon 5dmII, Canon 100mm f/2, Canon 24-104 f/4, Carl Zeiss MC Flektogon 20mm f/2.8, Carl Zeiss MC Sonnar 135mm f/3.5, Canon Speedlite 580EXII, Case Logic SLRC206 i od ch... innych gadżetów...
dla mnie case logic ma za bardzo ,,komputerowy" wygląd,stylizacja a'la torba na laptopa ....nie podoba mi się to
EOS + L i kupa gratów ...
Canon 5dmII, Canon 100mm f/2, Canon 24-104 f/4, Carl Zeiss MC Flektogon 20mm f/2.8, Carl Zeiss MC Sonnar 135mm f/3.5, Canon Speedlite 580EXII, Case Logic SLRC206 i od ch... innych gadżetów...
ja mimi to wole kate czy ewentualnie lowepro,ale lowepro niestety za bardzo rzuca się w oczy...ciekawy jest tamrac seria adventure,ładne i dyskretne jak plecak szkolny
Nie zapominajmy też o 25 letniej gwarancji Case Logic. Z tego co wiem nie jest to chwyt marketingowy.
Wszystko kwestią gustu...
I na prawdę plecak jest rewelacyjnie wykonany.
Ostatnio edytowane przez paradigm ; 22-10-2010 o 15:27 Powód: Automerged Doublepost
Miał ktoś może taki plecak, jeśli nie to co o nim sądzicie? http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=19988&order=bd
Zastanawiam się nad zakupem plecaka na dłuższe wypady i lekkiej małej "kabury" na body z jedym szkłem. Dobry pomysł?
7D + C18-135
Dobry,ale z tym co teraz masz w stopce to sama kabura ci wystarczy puki coZastanawiam się nad zakupem plecaka na dłuższe wypady i lekkiej małej "kabury" na body z jedym szkłem. Dobry pomysł?