Strona 293 z 357 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295303343 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dość typowy zestaw amatorski i zdjęcie z cyklu "ile się zmieści do". Nie wybebeszałem całego drobiazgu, kart, baterii, polara itp.

Na tapecie Lowepro Slingshot 200AW:

Przepraszam za jakość zdjęć - ze względu na charakter demonstracji został mi tylko 20d bez obiektywu i komórka
    Entuzjastyczny Neofita

Domyślnie

witam, czy ktos z Was uzywa/al torby delta premium 2? szukam czegos taniego i w miare pojemnego, posiadam na razie body z 3 obiektywami(najwiekszy to tamron 28-75) i 2 lampami, oprocz tego jest troche kabli, kart, baterii, ladowarek i innych *******. pomieszcze sie w tej torbie?

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie Filter pouch F166 from kinesis

Właśnie zanabyłem drogą kupna za oceanem taki fajny pouch do noszenia 5 filtrów płaskich 4x6" (Model Kinesis F166) i muszę sie pochwalić, że zajefajne urządzenie jest. Można sobie powiesić na statywie i całkiem przyjemnie nimi operować. Naprawdę szczerze polecam, a cena taka, że ani cła, ani VAT-u nie naliczają przy sprowadzaniu z USA...
    Link: www.kgear.com
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Witam.
    Panowie mam zamiar sprawić sobie torbe domke f-2 ponieważ plecak przy moich zastosowaniach robi się coraz bardziej niewygodny,ale mam dylemat bo nie wiem czy do tej torby upcham 7d z gripem i zapietym powiedzmy 17-40 tak zeby byl gotowy do strzału,plus 3 stałki i lampe 580ex,akcesoriów nie licze bo to upcham po bocznych kieszeniach.
    Moze ktoś ma taką torbę i wrzuca do niej coś w podobnym ukladzie?
    Bo wiem ze bez zapietego szkła wejdzie wszystko bez problemów,ale wiadomo ze czasem chce się szybko wyciągnąc aparat i pstrykać
    EOS + L i kupa gratów ...

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Witam.
    Panowie mam zamiar sprawić sobie torbe domke f-2 ponieważ plecak przy moich zastosowaniach robi się coraz bardziej niewygodny,ale mam dylemat bo nie wiem czy do tej torby upcham 7d z gripem i zapietym powiedzmy 17-40 tak zeby byl gotowy do strzału,plus 3 stałki i lampe 580ex,akcesoriów nie licze bo to upcham po bocznych kieszeniach.
    Moze ktoś ma taką torbę i wrzuca do niej coś w podobnym ukladzie?
    Bo wiem ze bez zapietego szkła wejdzie wszystko bez problemów,ale wiadomo ze czasem chce się szybko wyciągnąc aparat i pstrykać
    Szanowni forumowi koledzy,naprawde nikt z was nie jest w stanie powiedzieć jak to jest z tą f-2? myślę że napewno paru z was miało z tą torbą do czynienia

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Szanowni forumowi koledzy,naprawde nikt z was nie jest w stanie powiedzieć jak to jest z tą f-2? myślę że napewno paru z was miało z tą torbą do czynienia
    Zerknij tu http://www.cambags.com/canon/300d_10...ke_f2_desc.htm
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Przejrzałem już tą i setki innych stron ,ale w większości ludzie ladują tam body bez gripa,albo zdażają się fotki z canonem 1 d czy nikonem d3 ale problem w tym ze zawsze sam korpus bez szkła i nie mam orjentacji jak by to wygladało w mojej wizji pakowania sprzetu do tej torby

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Przejrzałem już tą i setki innych stron ,ale w większości ludzie ladują tam body bez gripa,albo zdażają się fotki z canonem 1 d czy nikonem d3 ale problem w tym ze zawsze sam korpus bez szkła i nie mam orjentacji jak by to wygladało w mojej wizji pakowania sprzetu do tej torby
    imho, żeby włożyć body z gripem i podpiętym obiektywem trzeba nie mieć standardowego insertu
    http://www.tiffen.com/displayproduct...emnum=720-245W
    tylko np ten. http://www.tiffen.com/displayproduct...emnum=720-250D

lub podwójny, albo nosić body z gripem ale z odpiętymi szkłami.
    http://www.tiffen.com/userimages/d17.gif

Do mojej F-6 spokojnie zmieszczę 2x xxD+grip + 4 słoiki + inne akcesoria.
    F-2 jest dużo większa.
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Dziś dostałem paczke z domke f-2 waxwear od Pana Jarosława czyli dobrzyna8,torba genialna,swietnie wykonana,pojemna,miesci wszystko co w stopce i jeszcze jest miejsce,dostałem z nowym modelem inserta w ktorym mozna regulowac przegrody wiec mozemy pokombinować jak trzeba,a co najbardziej mnie cieszy to to iz 7d z gripem i zapietym 17-40 wchodzi bez zadnego problemu

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Czy mógłbyś pokazać tę torbę wraz ze sprzętem na zdjęciach.

Strona 293 z 357 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295303343 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów