Entuzjastyczny Neofita
witam, czy ktos z Was uzywa/al torby delta premium 2? szukam czegos taniego i w miare pojemnego, posiadam na razie body z 3 obiektywami(najwiekszy to tamron 28-75) i 2 lampami, oprocz tego jest troche kabli, kart, baterii, ladowarek i innych *******. pomieszcze sie w tej torbie?
Właśnie zanabyłem drogą kupna za oceanem taki fajny pouch do noszenia 5 filtrów płaskich 4x6" (Model Kinesis F166) i muszę sie pochwalić, że zajefajne urządzenie jest. Można sobie powiesić na statywie i całkiem przyjemnie nimi operować. Naprawdę szczerze polecam, a cena taka, że ani cła, ani VAT-u nie naliczają przy sprowadzaniu z USA...
Link: www.kgear.com
-C
EOS R5+kilka szkiełek Canona
Witam.
Panowie mam zamiar sprawić sobie torbe domke f-2 ponieważ plecak przy moich zastosowaniach robi się coraz bardziej niewygodny,ale mam dylemat bo nie wiem czy do tej torby upcham 7d z gripem i zapietym powiedzmy 17-40 tak zeby byl gotowy do strzału,plus 3 stałki i lampe 580ex,akcesoriów nie licze bo to upcham po bocznych kieszeniach.
Moze ktoś ma taką torbę i wrzuca do niej coś w podobnym ukladzie?
Bo wiem ze bez zapietego szkła wejdzie wszystko bez problemów,ale wiadomo ze czasem chce się szybko wyciągnąc aparat i pstrykać
EOS + L i kupa gratów ...
Szanowni forumowi koledzy,naprawde nikt z was nie jest w stanie powiedzieć jak to jest z tą f-2? myślę że napewno paru z was miało z tą torbą do czynieniaWitam.
Panowie mam zamiar sprawić sobie torbe domke f-2 ponieważ plecak przy moich zastosowaniach robi się coraz bardziej niewygodny,ale mam dylemat bo nie wiem czy do tej torby upcham 7d z gripem i zapietym powiedzmy 17-40 tak zeby byl gotowy do strzału,plus 3 stałki i lampe 580ex,akcesoriów nie licze bo to upcham po bocznych kieszeniach.
Moze ktoś ma taką torbę i wrzuca do niej coś w podobnym ukladzie?
Bo wiem ze bez zapietego szkła wejdzie wszystko bez problemów,ale wiadomo ze czasem chce się szybko wyciągnąc aparat i pstrykać
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
Przejrzałem już tą i setki innych stron ,ale w większości ludzie ladują tam body bez gripa,albo zdażają się fotki z canonem 1 d czy nikonem d3 ale problem w tym ze zawsze sam korpus bez szkła i nie mam orjentacji jak by to wygladało w mojej wizji pakowania sprzetu do tej torby
imho, żeby włożyć body z gripem i podpiętym obiektywem trzeba nie mieć standardowego insertu
http://www.tiffen.com/displayproduct...emnum=720-245W
tylko np ten. http://www.tiffen.com/displayproduct...emnum=720-250D
lub podwójny, albo nosić body z gripem ale z odpiętymi szkłami.
http://www.tiffen.com/userimages/d17.gif
Do mojej F-6 spokojnie zmieszczę 2x xxD+grip + 4 słoiki + inne akcesoria.
F-2 jest dużo większa.
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
Dziś dostałem paczke z domke f-2 waxwear od Pana Jarosława czyli dobrzyna8,torba genialna,swietnie wykonana,pojemna,miesci wszystko co w stopce i jeszcze jest miejsce,dostałem z nowym modelem inserta w ktorym mozna regulowac przegrody wiec mozemy pokombinować jak trzeba,a co najbardziej mnie cieszy to to iz 7d z gripem i zapietym 17-40 wchodzi bez zadnego problemu![]()
Czy mógłbyś pokazać tę torbę wraz ze sprzętem na zdjęciach.