to zostaje
rover aw II
cos ala dakine tez spore
i walizki p... tylko czy one maja kóła? bo jak nie to sobie nie wyobrażam sam tego ciagać
to zostaje
rover aw II
cos ala dakine tez spore
i walizki p... tylko czy one maja kóła? bo jak nie to sobie nie wyobrażam sam tego ciagać
Czy ktoś posiada któryś z poniższych plecaków?
Lowepro Orion AW Convertible Backpack/Beltpack
Tamrac Aero Speed Pack 75 Backpack
Nie wiem, na co się zdecydować.. Kilka toreb Lowepro miałem w rękach, w miarę rozsądna jakość. Nie wiem jak z wykonaniem u Tamrac'a?
Witam, mam problem, nie wiem który zamówić plecak. Mam aparat 40D + Tamron 17-50 i Canon 7-300 IS USM. Chciałbym wyjmować ten zestaw (body ze spiętym tele) przez boczną kieszeń , w miarę szybko i bez problemu. Który plecak będzie lepszy ? pozdrawiam Andrzej
Obydwa będą dobre do tego żeby wyjąć przez boczną kieszeń. To slingshooty. Różnią się tylko wielkością. Do tego co wymieniłeś wystarczy 20-tka ale jak myślisz jeszcze coś dokupić z czasem to bierz 30-tkę. Mam i mieszczę w niej wszystko ze stopki.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
zmierzyłem body z zapiętym teleobiektywem i ma od dekielka do końca body 22 cm, model Katy 20 ma w środku dokładnie 22 cm, czy przypadkiem nie będzie za ciasno a przez to będzie się źle wkładać ? z drugiej strony Kata 30 ma w środku 29.5 cm - czy w tym wypadku nie będzie za bardzo lataćhe, he - gdybam i gdybam i nie wiem co kupić
A nie chiałbym też kupować jakiegoś olbrzyma aby mnie na rowerku nie przeważył
![]()
Jeśli ma 22 cm to nie będzie za ciasnoCo do 30tki to latać nie będzie bo jest możliwość pełnej zmiany komór w środku poprzez przepinanie wkładek. Co do wielkości 30tki to optycznie wydaje się nieduża (przynajmniej na mnie - 190cm)
![]()
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
A co powiesz o tym plecaku http://www.foto-tip.pl/sklep/plecak_...wy-p-1615.html
Trzykomorowy.
Dwie komory na aparat i obiektywy, a trzecia na laptopa.
Fajny, bo bardzo pojemny i nie drogi.
Pamiętam, że za taką sume to ja swoją torbę Lowepro kupiłam![]()
Witam, jako użytkownik marki lowe pro, polecam szczerze Nova 3 AW,dla rewelacyjna podręczna torba, no i przede wszytkim co nie można jej zarzucić to wykonanie, gumowe wykonczenia, przegrody,pokrowiec All Weather Cover do ochrony przed piaskiem, kurzem, słońcem, deszczem, śniegiem. Mam od 2 lat i warto dołożyć do torby czy plecaka, bo jak by nie było nosimy w nich nasze "najdroższe" skarby
pozdrawiam
mój kamyczek do ogródka w czym nosić sprzęt :
![]()
a co to jest ?