Pokaż wyniki od 2 701 do 2 710 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Domyślnie

Ja też się przymierzam do D550. Seria stealth reporter moim zdaniem jest świetna, zwłasza do tego do czego ją zaprojektowano czyli do reporterki. Stosunkowo lekka, dobrze układająca się torba gwarantuje łatwe "przepychanie" się np w zatłoczonym miejscu. Oczywiście w porównaniu do innych toreb foto, które zazwyczaj są twardsze i grubsze, ale za to mogą być bezpieczniejsze dla sprzętu.

Coś za coś. Mi akurat ta filozofia lowepro odpowiada.

Od dwóch lat użytkuję D300 i złego słowa o niej powiedzieć nie mogę. Mimo że lekka i mięka, to sprzęt jest bardzo dobrze chroniony. Do tego jest dobrze 'wyważona'. Nie raz zapomniałem ją zamknąć i nigdy sprzęt z niej nie wypadł, pomimo transportu bądź noszenia. (oprócz zamka jest zamknięcie, dobrze się uzupełniają)

Inna sprawa to że taka torba zapakowana na full jest już bardzo ciężka, kilka postów wcześniej pisałem co do niej wkładam. I juz się zastanawiam jak to będzie jak dojdzie jeszcze np 1 body i 1 szkło więcej

Tutaj jest ciekawy filmik z D550

http://www.youtube.com/watch?v=CKpKDCBGCys
    Ostatnio edytowane przez Arek_Gd ; 14-02-2010 o 15:11
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów