Strona 236 z 357 PierwszyPierwszy ... 136186226234235236237238246286336 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 351 do 2 360 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VomitroN Zobacz posta
    Ale za ta cene jest naprawde OK i w plener nadaje sie idealnie
    Wyjdź z tym w deszcz, postaw na ubłoconej ziemi, niech Ci się jeszcze przewróci cały w to błoto. Opisz potem wrażenia i jak się czyści z zabrudzeń...
    Albo opisz jak tam plecy się czują po całodziennym noszeniu go.
    Albo po pół roku opisz jak się zamki sprawują.

Domyślnie

Wychodzilem juz na deszcz. Plecak jest szczelny i mocny, suwaki maja poliuretanowa oslone. Ani kropli wody w srodku. Spod wypelniony twardym materialem z zebrowanymi wzmocnieniami, dzieki czemu mozna go spokojnie stawiac na ziemi. W srodku jest nawet dodatkowa polka z dziura, ktora daje efekt amortyzatora, gdy chcemy nosic aparat obiektywem w dol. Pare dodatkowych kieszeni na rozne *******y.
    Dzwiga sie go wygodnie, nawet z laptopem. Szelki nie uwieraja, na plecach trzy wyprofilowane poduszki i kanaly wentylacyjne. Co do blota, niewiele moge powiedziec. Nie robie zdjec po budowach ani nie uprawiam reporterki z survivalu w okopach. Natomiast samego mnie ciekawi jak sie plecak sprawi w zimie. Jedyna wada jaka na razie zauwazylem to polki na rzepy. Jak sie rozplanuje, gdzie je ulokowac zgodnie z wlasnymi potrzebami, to lepiej ich juz nie przemieszczac. Wyrywane rzepy rozciagaja troche material, ktory potem w niektorych miejscach wyglada na lekko sflaczaly. Mi jednak dwie polki sflaczaly dopiero po kilkunastu probach rozmieszczania w plecaku, wiec jak ktos ma dobry zmysl przestrzenny to szybko je sobie poustawia bez skutkow ubocznych. Poza tym wnetrze polki to chyba jakas sztywna gabka. Mozna sobie podszyc material do tej gabki i mysle, ze rzepy beda sie zrywac nieco estetyczniej.
    Czego wiecej chciec dla amatora za 39,95?
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Bywalec
    Miasto
    Łeba/Gdańsk

Domyślnie

Witam !
    Poszukuję torby albo plecaka na 40d+18-55+55-250+50/1.8.
    Myślałem nad LOWEPRO Nova 5 AW na allegro idzie za około 170 zł dostać w dobrym stanie używkę albo Lowepro Orion Trekker II tylko nie wiem czy się w to pomieszczę. Suma jaką chciał bym wydać to +/- 180 zł nówka albo używka, czekam na propozycje

Domyślnie

Mnie sie ostatnio takie torby podobaja

http://www.calumetphoto.nl/store/jille?t=CM04&a=CM04

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

prosto z włoch ? ładne, modne, ale drogo

Bywalec
    Miasto
    Łeba/Gdańsk

Domyślnie

A może coś bardziej męskiego ?? Choć różowy też kolor

Domyślnie

no coz, drogie hobby w drogim opakowaniu

http://www.calumetphoto.nl/Camera's/...assen+koffers/

Domyślnie

Mozna taniej.
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raaf Zobacz posta
    Muszę kupić jakiś toploader na aparat. W chwili obecnej używam Lowepro Nowa 2 i Slingshot-a 200, ale na potrzeby wycieczek górskich wymyśliłem sobie, że toploader będzie lepszy.Na wycieczki zabieram 2 szkła ( patrz stopka ) - chciałbym wiedzieć co maksymalnie podpięte mogę włożyć do środka. Do drugiego szkła pewnie zakupię Lens Case i powędruje do plecaka. Wybór mój padł na LOWEPRO Rezo TLZ 20. Może ktoś podpowiedzieć czy to dobry wybór? Rezo planuję używać właściwie tylko na górskich wycieczkach.
    http://canon-board.info/showthread.php?t=48290

tu masz mój opis odnośnie Toploadera 65. W sumie więcej tam jest o lens kejsach, ale są obrazki i jest kolorowo. Siedzi tam 20D z gripem.
    Nie jestem pewien czy Rezo TLZ połknie jakieś body z gripem i obiektywem. Ale nie pamiętam na pamięć

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Panowie pomocy. Potrzebuje torby, ale takiej w której sprzęt leży a nie stoi na obiektywie. Chciałbym aby bez ściągania osłony weszło do niej 50d z zapiętym 24-70L ( troche to miejsca na długość potrzebuje) oraz sama puszka 40d oraz 2 lampy 580 i dwa szkła (lapmy i szkla na pion...) - cena to max 300zl.

Strona 236 z 357 PierwszyPierwszy ... 136186226234235236237238246286336 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów