Strona 228 z 357 PierwszyPierwszy ... 128178218226227228229230238278328 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 271 do 2 280 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Zablokowany

Domyślnie

One są świetne - warte tej kasy

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Mnie się wydaje, że wreszcie znalazłem torbę idealną dla moich gratów.
    Tamrac Pro 12.

Jeśli ktoś ma, miał lub miał styczność to bardzo proszę o opinie

Dodam, że szukam torby na 2 body (oba z gripami) + 70-200 + 2 mniejsze szkła + lampa + ładowarki i inne małe klamoty.
    Wiem, że nic nie wiem :/

Zablokowany

Domyślnie

Miałem dwie. Powiem ci szczerze - klamot straszny. Wsadzisz tam pół sklepu foto, ale co z tego. Będziesz to targał z wywieszonym językiem i pomstował w tłumie, taki mało plastyczny kloc na ramieniu. Płowieje. Jedyna zaleta tych wielkich tamraców to fakt, że są pojemne. Nie łączyć z wygodne.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

mam lowepro fastpack 350(wchodzi zapięte 70-200 z 30d+grip, więc w podróż super), dużą torbę na ramię lowepro, national geographic oraz jakąś nie dużą*case logic z utwardzanym dnem... i śmigam z national, nie wygląda jak fototorba więc fajna jest
    5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
    http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

z powodu tej "klocowatosci" tamraca sprzedalem system 6 wlasnie na domke. Pojemnosc w zasadzie porownywalna, ale gabaryty zupelnie inne
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Zablokowany

Domyślnie

Ja bym do tamraca nie wrócił. Choć zaletą sztywnych toreb jest to, że zapakowane w nie klamory wychodzą płynnie. Ja mam obie domke zapakowane z reguły mocno i czasem trzeba pogmerać, ale odkąd mam pas to jest mega wygodnie

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Tylko, że mnie interesuje własnie torba przynajmniej na 2 body (z tego jedne z zapiętym 70-200) i inne klamory. To że duża i niewygodna to mi nie przeszkadza. Zazwyczaj nie łażę z nią w tłumie tylko wożę autem na zdjęcia. Generalnie mały też nie jestem więc cały zapakowany sprzęt i teraz noszę w jakimś no-name'ie ale robi się już baardzo ciasno więc szukam czegoś większego i równie sztywnego.
    Z oponii widzę, że taka właśnie jest ta torba.
    A z tym "płowieniem" to coś poważnego??
    Wiem, że nic nie wiem :/

Dopiero zaczyna Awatar paproszek_na_kredensie
    Miasto
    3m

Domyślnie

Poszukuję jakiejś zacnej torby na moje manele. Sprzedaję aktualnie plecak LowePro Fastpack 250, bo uniemożliwiał mi swobodne żonglowanie sprzętem.

Pokrótce o co chodzi... Torba musi pomieścić 50d z gripem i przymocowaną 24-70/2.8L z tulipanem. Czyli 25 cm głębokości to na styk. No i jak wypnę eLę i podepnę Sigmę 10-20 to muszę mieć gdzie upchnąć wypiętą lochę. W plecaku, który sprzedaję to było właśnie największym problemem.

No bo mam jeszcze lampki 430 i 580 i muszę mieć wszystko pod ręką. Może jest ktoś z podobną konfiguracją sprzętową i podpowie jak to wszystko ogarnąć i co kupić?

Tylko bez szaleństw proszę - 300 - 400 zł będzie w sam raz.

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wiadomość dla posiadaczy plecaków naneu pro alpha:

na plecak pasuje pokrowiec przeciw deszczowy firmy Fjord Nansen w rozmiarze S

osobiście posiadam takowy w kolorze szaro-zielonym pasującym do zielonego plecaka ;]
    zakupiłem w sklepie Horyzont (Warszawa, MDM; 19,90) ale pewnie są i gdzie indziej

nie sprawdzałem jeszcze w deszczu i nie pakowałem ze statywem - zależy jaki statyw, ale mojego velbonea sherpa 600 raczej nie obejmie..

in film we trust

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chiron Zobacz posta
    Tylko, że mnie interesuje własnie przynajmniej na 2 body (z tego jedne z zapiętym 70-200) i inne klamory. To że duża i niewygodna to mi nie przeszkadza. Zazwyczaj nie łażę z nią w tłumie tylko wożę autem na zdjęcia. Generalnie mały też nie jestem więc cały zapakowany i teraz noszę w jakimś no-name'ie ale robi się już baardzo ciasno więc szukam czegoś większego i równie sztywnego.
    Z oponii widzę, że taka właśnie jest ta .
    A z tym "płowieniem" to coś poważnego??
    Po prostu płowieje i tyle.

Strona 228 z 357 PierwszyPierwszy ... 128178218226227228229230238278328 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów