Strona 227 z 357 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237277327 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 261 do 2 270 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no to niedobre zjawisko.ja wlasnie potrzebuje taki pokrowiec który idealnie ma przylegac do pasa/biodra.macie jakies inne propozycje?

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackpearl Zobacz posta
    enter dzięki,oglądalem wczesniej ten twoj post ale chcialem miec 100% pewnosci.Dzięki serdecznie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    enter jeszcze jedno.jak się sprawuje ten pokrowiec noszony na pasie biodrowym.
    mam do niego Belt & Buckle
    na samym passie nosi się średnio bo pas mocowany jest bardzo nisko, ale w połączeniu z pasem naramiennym nosi się bardzo dobrze i jestem zadowolony z tej konfiguracji
    do tego toploadera w komplecei są jeszcze oprócz pasa naramiennego szelki do noszenia go na piersiach też bardzo fajne rozwiązanie na wycieczkach, sperzęt masz przed sobą i jest bezpieczny na nartach/snb/rowerze

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    bardzo kiepsko - jesli masz na mysli oryginalne mocowanie wymyslone przez Lowepro, srodek ciezkosci powoduje ze pokrowiec brzydko wisi

mozna pokombinowac i cos samemu wymyslec ale najlepiej nosic go po prostu na plecach, jak plecak
    mocowanie jest wymyślone bardzo dobrze do pasa b&B deluxe i szelek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta

mocowanie jest wymyślone bardzo dobrze do pasa b&B deluxe i szelek
    owy pas mam, szelki? jak sie mocuje toploadera do szelek?
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Dopiero zaczyna Awatar slawpl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rooooobi Zobacz posta
    slawpl napisz mi czy da się tam włożyć body z założonym 70-200 plus jedno szkło .... chodzi o to, czy po przełożeniu tych ścianek będzie to możliwe

Nad tymi fomei to też się muszę dobrze zastanowić bo cena do mnie przemawia

obok lampy pod tele miesci sie np 17-40. W srodkowej przegrodzie tez cos wejdzie i pod puszka tez mozna cos wetknac (chyba, ze jest grip zamontowany do puszki to juz nic tam nie wejdzie).

Coś już napisał

Domyślnie

fajnie .... dzieki wielkie za fotkę!

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Co polecilibyście w zamian za Mini Trekkera AW którego obecnie posiadam i powoli się w niego nie mieszczę (świetny plecak tak przy okazji).
    Myślałem o Lowepro Vertex 100AW albo 200AW - ktoś miał do czynienia z tymi plecakami.Ewentualnie jakiś zamiennik innej dobrej marki.
    Plecak nie powinien byc za duży ma sie zakwalifikować jako podręczny w samolocie.
    Dzięki z góry za sugestie.
    5D + L

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

Witam!
    Doszla do mnie Domke F-3X orginalna ze stanow, swoja droga nie oplaca sie tam kupowac, nawet do UK jest clo (z hongkongu nie ma o dziwo nic nigdy). Cena za orginalna torbe wraz z padem do paska na ramie oraz clem wyniosla mnie 120 funtow. czyli prawie 650 - pewno w Polsce wyrwie za taka kase.
    W kazdym razie, roznica miedzy nieorginalna podrobka z hongkongu (ktora kupilem miesiac temu) a orginalnym wyrobem jest glownie material, widac na pierwszy rzut oka, metka jest inna, oczywiscie w tej z hongkongu nie bylo etykietki zadnej Domke. Rozni sie troche kolor paddingu w srodku (nieznacznie) oraz kolor tej torby z HK nieco "sie starl" od ciuchow jak sie ocierala o spodnie, czyli kiepska farba. Jesli chodzi o ksztalt, to praktycznei to samo. Wszelkie sprzaczki sa identyczne. Po prostu trwalosc podrobki jest duzo gorsza z tego co zaobserwowale, sciera sie farba oraz material wydaje sie byc gorszej jakosci po prostu.
    To tyle, jesli ktos chcualby zdjecia moge podeslac rzecz jasna.
    Chodzi o to ze cena podroby jest praktycznei o polowe nizsza od orginalu, z wygladu roznice sa bardzo male, gorzej z materialami. Czy kupic orginal czy nie? Zalezy od preferecji, to chyba podobny dylemat czy kupic gripa orginal czy nie, szklo sigmy czy canona itp. Z cena idzie w parze jakosc.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Zablokowany

Domyślnie

Cena dość koszmarna. W Polsce F2, która jest większa od F3X kosztuje 500 pln. Kupowałem jakiś miesiąc temu. F3X rzadko się pojawiają na alle, pamiętam, że jedna nówka poszła za jakieś 370 pln.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Co polecilibyście w zamian za Mini Trekkera AW którego obecnie posiadam i powoli się w niego nie mieszczę (świetny tak przy okazji).
    Myślałem o Lowepro Vertex 100AW albo 200AW - ktoś miał do czynienia z tymi plecakami.Ewentualnie jakiś zamiennik innej dobrej marki.
    nie powinien byc za duży ma sie zakwalifikować jako podręczny w samolocie.
    Dzięki z góry za sugestie.
    mialem Mini Trekkera, mam teraz Verteksa 200. roznica pojemnosciowa jest duza, ale Vertex 200 miesci sie w limitach bagazu podrecznego (na styk).

pojemnociowo Vertex 200 to jest tak mniej wiecej jakbys Mini Trekkerowi wyprostowal rogi i dolozyl na koncu jeszcze z 10 cm, czyli miejsce na jakies 3 lensy. Vertex ma tez fajnie pomyslane kieszonki w srodku - w MiniTrekkerze bylo plasko i srednio uzytecznie, tutaj jest subiektywnie troche wygodniej.
    dosc uzyteczna jest tez kieszen zewnetrzna, choc w porownaniu z Minitrekkerem mocno sie "wyplaszczyla". ale wygodniej ja z kolei otworzyc
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

kupowalem w US bo nigdzie tej torby nie dostaniesz w wersji czarnej w zasadzie w UK ponizej 150 funtow :/ Ale widze ze musialem byc zdesperowany zeby tyle za nia zaplacic, ale zareczam ze warto
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Strona 227 z 357 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237277327 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów