Pytanie do użytkowników lowe stealth reporter d300, wlezie mi do niej 70-200/2,8?
Pytanie do użytkowników lowe stealth reporter d300, wlezie mi do niej 70-200/2,8?
wlezie, tylko osłone musisz założyć odwrotnie
ja mieściłem do niej na raz
-135L z założoną osłoną
-5d+17-40
-35/2,0
-50/1,8
-ex 580II
-małą torebkę z bateriami.
W sumie lowepro d300 jest pojemna tylko wydaje mi się, że problem może być gdy włożysz na raz 2x1D z zapiętymi szkłami (nie sprawdzałem, oszacowałem). Jak potrzeba coś więcej info to pisz
edit:
p.s. himi, stopki na raz możesz nie zmieścić
Ostatnio edytowane przez spuki ; 08-04-2009 o 00:30
Adi.... miej litość , czekamy na te fotki zapakowanej torby ( chcę taką kupić)
Jako że szkło to jest rozmiarowo podobne do Tamrona 70-200 - wlezie. Bez osłony oczywiście, chyba że odwrotnie podczepionej. No i nie ma mowy o wciśnięciu tego obiektywu z podpiętą puszką.
Generalnie, całkiem komfortowo mieści się w tej torbie 10-22, T17-35, T28-75, rzeczony T70-200, 85/1,8, lampa, puszka (podpięta do któregoś ze szkieł, poza długim Tamronem) i trochę drobnicy. Szerokie szkła (10-22 i 17-35) wchodzą bez osłon.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Jednak odpuściłem. Stopka by nie wlazła, a małą torbę na część rupieci już mam.
Witam!
Co polecacie na taki zestaw:
400d+grip z zapiętym 70-200/4, i żeby się zmieścił jeszcze 17-50 oraz odwrotna konfiguracja, zapięty 17-50 a obok 70-200. Chodzi mi o torbę którą można nosić na ramieniu ale skośnie.
...a o lampie zapomniałem![]()
Ostatnio edytowane przez ap85 ; 09-04-2009 o 17:55 Powód: Automerged Doublepost
Canon 400D, Tarmon 17-50/2.8, Canon 70-200/4 L USM, Canon Speedlite 430EX II, M42: Pentacon 50/1.8, Tair 11A 135/2.8
Zobacz torbę Tamrac System 6. Twój zestaw w odwrotnej konfiguracji na pewno się zmieści. Z podpiętym tele może być trochę ciaśniej.
może ktoś wie gdzie można kupić taką miękką nakładkę na pasek od torby na ramię, np coś w stylu jak ma pasek do lowepro stealth reporter d550aw
Ja mam taką miekką poduchę od mekko, nie używam, kolor piaskowy, zapinana na ,,napy'' i dodatkowo rzep, jak chcesz daj znać na PM, dogadamy sie jakos.
No dobra, plecak na Meksyk został nabyty.
Ostatecznie padło na Naneu Sahara217.
Wcześniej przymierzałem się do Naneu Alfa-L, ale komora na sprzęt okazała się w rzeczywistości mikroskopijna.
Za to rzeczona Sahara jest plecakiem monstrualnym. Gargantuicznym. Kurde, muszę chyba dokupić trochę szkła, żeby to jakoś sensownie wypełnić
Fakt, że T 70-200 wchodzi z podpiętą osłoną coś już chyba oznacza...
No i jeszcze jeden fajny bajer - komora na sprzęt nie jest trwale zespolona z plecakiem - w zasadzie to taka torba w torbie. Po wymontowaniu można nadać plecakowi inny kształt (w sensie - odchudzić go) i wykorzystać w innych celach. Na przykład do noszenia ziemniaków. Albo pyrów. Zależy od regionu.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa