Rozumiem że na tych fotkach puszki są ze szkłami-jakie szkiełka jeśli można.
Rozumiem że na tych fotkach puszki są ze szkłami-jakie szkiełka jeśli można.
środkowy to 5d z 24-70 L ( + osłona rozłożona ) w rogu 20D + 35L
Oglądałem tą torbę wczoraj na targach w Łodzi jest OK tylko nawyk otwierania do siebie a nie na odwrót ale można się chyba przyzwyczaić.Wielkie dzięki.
Czekamy na te fotki torby ze sprzętem.
Ja jeszcze napiszę odnośnie Hamy. Dziś pierwszy z nią wypad na plener - po 5 godzinach z załadowaną po brzegi torbą, o dziwo - stwierdzam że jest wygodnie - ale preferowałem noszenie nie na ramieniu normalnie, tyko przełożoną po skosie. Tak jak byłem sceptyczny przymierzając się w domu, tak po dzisiejszej wyprawie, jestem bardzo zadowolony z torby.
Kiedyś któryś z użytkowników chwalił plecak JPA Monster za stosunek cena/jakość. Co o nim sądzicie? Muszę szybko coś kupić, myślałem o Naneu Pro Military Ops Lima, jednak jest praktycznie nie do dostania w Warszawie.
JPA Monster:
http://www.jpa.com.pl/?sklep,doc,pol...ecamy,ant.html
Wczoraj z ciekawości oglądałem w FJ tego defendera. Wykonanie solidne, uroda mała, ale to zapinanie odwrotne chyba by mnie wpędziło w rozstrój nerwowy.
przepraszam ale weekend miałem wyrwany z kalandarza. Postaram się zrobić te fotki jak najszybciej. Chodz ta troba do mega pojembych nie nalezy ale smialo miesci 2 lustrzanki z obiektywami + dodatkowe obiektywy + lampe + duzo dodatkowych potrzebnych kieszonek (dla mnie fajna sprawa znaczenie baterii (paluszków) pełnych od wyładowanych.