Cytat Zamieszczone przez michal.s Zobacz posta
Witajcie !

Pomęczę małym pytankiem

Czy do plecaka KATA DR-467 zmieszczę 400D z gripem i podpiętym 70-200 f4 IS ?
Prócz tego chciałbym tam jeszcze zmieścić 17-55 f2,8 IS podpinany na zmianę z 70-200, ef-s 60mm macro i 430ex.
Wszystko z osłonami przeciwsłonecznymi które dodają obiektywom sporo na grubości.

Ewentualnie czy to wszystko zmieści się bez najmniejszych problemów w Lowepro Flipside 300 ?

EDIT:

Czy ktoś posiada plecak Crumpler Muffin Top Half Photo i byłby tak dobry i zamieścił dokładne zdjęcia komory na sprzęt foto ?
Polecam ten plecak. Szukałem czegoś mniej foto a bardziej na miasto+rower może nawet narty czasem.
Compu Rover jest oczywiście większy od Katy, ale wszystkie rozwiązania są tam 100% pod foto, jak to w Lowe /co zresztą lubie w Stealth Repo / pas biodrowy wielki i nie do odpięcia, to szalone wiązanie na statyw...
Z Katy ładnie robi się cywilnego noname i jest b.dużo miejsca na ludzkie rzeczy do zabrania. W tą przestrzeć od góry wchodzi bardzo dużo + mi np. 70-200 2.8.
W "mordę" spokojnie wchodzi 5D2 i 4 obiektywy + lampa. Każdy może mieć osłone ale odwróconą. Największy jest 16-35 wchodzi spokojnie zapięty pod body, które małe nie jest. Jest też przestrzeń pod laptopa, którą wykorzystuje na coś do czytania, czy ubranie. Po małym tuningu spokojnie dopina się też statyw.

Porównywałem dokładnie z innymi modelami Katy i Lowe w tym sklepie, poprzymierzałem i wziąłem właśnie Katę.

Po pierwszej wyprawie foto do Rzymu jestem b.zadowolony. Operowanie z mordy jest praktyczne, oczywiście nie tak jak torba, ale za to można nosić i nosić...