Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    [...] Fajne są toploadery lowepro, ale nie zmieści się do nich dodatkowy lens i lampa
    zmieści się bez obawy
    http://canon-board.info/showthread.php?t=42187

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    Dzięki, ciekawy review Problem w tym, że T17-50 + 70-200L + 50 1.8 + w tym roku 10-22 w tym toploaderze byłyby jak sardynki

Dzisiaj poszedłem za ciosem i wybrałem wreszcie - Crumplera FOURNINETY Daily L:

Nie jest może "nie za duża", ale myślę że po plecaku Naneu K3 do rozmiaru się przyzwyczaję.

Jest dosyć mocno zabudowana i ma pierdylion kieszonek i różnych konfiguracji przegród (ciekawe rozwiązania z podwójnymi rzepami).

Wahałem się między rozmiarami M i L, ale coś mnie tknęło i wziąłem L (mimo, że moje poznańskie serce kwiliło z rozpaczy nad ceną ). Faktycznie do M ma za mało miejsca w przegródce foto.

Jest też plus nie do przecenienia - nie wygląda na torbę foto. Więcej wrażeń jak wreszcie znajdę czas, żeby trochę pojeździć i pofocić 8)

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    Dzisiaj poszedłem za ciosem i wybrałem wreszcie - Crumplera FOURNINETY Daily L:

Zacna torba, akurat mam i jestem na prawdę zadowolony. Dość pakowna. Wchodzi C 70-200 f/2.8 z osłoną, 24-70 f/2.8 z osłoną i body 40D z gripem. W razie potrzeby jest jeszcze miejsce żeby na ten sprzęt na wierzch położyć drugie body (400D z gripem) i lampę 430ex z dyfuzorem.

Kieszeni też sporo, z przodu 2+2 oraz jedna duża wewnątrz. Solidny gruby pas i miękką przesuwaną gąbką.

No i nie wygląda na typową torbę foto, to też jest pełen plus.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów