Strona 40 z 357 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090140 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    A ja w Austrii przymierzyłem się do MicroTrekkera 200 sąsiada i ze zdziwieniem stwierdziłem, że wchodzi tam body z gripem!
    Ja mam Micro200 i bez problemu sie tam miesci body z gripem i jakims szklem Ale... co w tym dziwnego? (nie napisales jakie body - ha!)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Mam 200 AW i bez problemu zmieszczę 20D z gripem i z podpiętym szkłem + dodatkowymi 2. obiektywami (w tym jeden biały długas) lub 1. obiektywem i 550EX.
    Na krótki wypad bardzo poręczna torba.
    No wlasnie wybierajac sobie prezent opieralem sie na Twojej opinii, w ktorej pisales ze nie do konca jestes zadowolony z tej 200 AW i dlatego moj wybor padl na 300tke. Z poczatku wydaje sie troche duza ale po wpakowaniu sprzetu (ktorego notabene nie mam za duzo) okazalo sie ze jest akurat.
    Osobiscie najbardziej zalezalo mi na tym AW gdyz na wykopach czesto trzeba pracowac w deszczu pyle itp i meczylo mnie ciagle myslenie o tym czy moj sprzet wlasnie nie moknie.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    To zebys sie nie zdziwil. W Embraerze 145 po prostu nie pozwola Ci takiego plecaka wniesc na poklad, kaza odstawic na wozek przed samolotem i odebrac po locie (a plecak pojdzie jak i reszta bagazy do luku bagazowego). I zapomnij, ze Ci to wejdzie do schowka nad glowe albo pod fotel...
    No cóż, przy pudełkach Easyjeta w Genewie jest napis: "It fits in - it flies" albo jakoś tak. I tej wersji się będę trzymał

A jeśli kiedyś rzeczywiście powiedzą mi j.w. - no cóż, zawsze przed wylotem jestem mentalnie przygotowany na to, że po prostu odwrócę się na pięcie i opuszczę terminal Sorry, ale z taką kupą żelastwa ryzykował nie będę.
    Ja mam Micro200 i bez problemu sie tam miesci body z gripem i jakims szklem Ale... co w tym dziwnego? (nie napisales jakie body - ha!)
    Ty również nie napisałeś A różnica jest...

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    No wlasnie wybierajac sobie prezent opieralem sie na Twojej opinii, w ktorej pisales ze nie do konca jestes zadowolony z tej 200 AW i dlatego moj wybor padl na 300tke.
    W moim przypadku 200 AW ma pewien mankament. Otóż zmieszczenie 2 wybranych szkieł z tej czwórki: 17-40, 100-400, 70-200, 28-70 z założonymi (odwrotnie) osłonami przeciwsłonecznymi oznacza de facto rezygnację z jednej przegródki. Te osłony są cholernie duże...

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

No cóż, przy pudełkach Easyjeta w Genewie jest napis: "It fits in - it flies" albo jakoś tak. I tej wersji się będę trzymał
    To akurat o niczym nie swiadczy. Na Okeciu tez pelno jest takich 'skrzynek' drucianych z podobnymi napisami. A przed Embraerem wszyscy grzecznie odstawiaja torby typu 'cabinet' na wozek. Ale jesli sprawdzisz, ze Easyjet nie ma malych samolotow i tylko nim bedziesz latal - to mysle, ze mozesz spokojnie zabierac Co do body - wchodzilo mi bez problemu 300D z gripem, wiec mysle ze i 20-ka z gripem wejdzie.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

hmm a czym różni sie seria NOVA od Reporter? Chodzi o same torby. Bo różnica cen jest bardzo duza... A w sumie nie wiem za co płace np. te 100 zł więcej ?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

To akurat o niczym nie swiadczy. Na Okeciu tez pelno jest takich 'skrzynek' drucianych z podobnymi napisami. A przed Embraerem wszyscy grzecznie odstawiaja torby typu 'cabinet' na wozek. Ale jesli sprawdzisz, ze Easyjet nie ma malych samolotow i tylko nim bedziesz latal - to mysle, ze mozesz spokojnie zabierac
    Hmm, nie sądzę żeby normalna linia lotnicza pozwoliła sobie na postawienie skrzynek z takim napisem, a następnie wyrzucała bagaże pasażerów mieszczące się w limicie, "bo samolot nie taki". W najgorszym wypadku można ustalić mniejszy limit - byle wszystko miało ręce i nogi. No, ale ja nie latam LOTem... :-/

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Hmm, nie sądzę żeby normalna linia lotnicza pozwoliła sobie na postawienie skrzynek z takim napisem
    No to Cie rozczaruje. Tak maja wszyscy, ktorzy maja w swojej flocie Embraery 145. I jest to norma (wozek przed samolotem).

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

Dodam swoje 3 grosze...
    W moim Lowepro 3AW mieszczą się:
    - D30 z gripem i podpiętym obiektywem 28-135 z osłoną (można go odpiąć, bo i tak "stoi" idealnie pod dekielkiem na body)
    - Sigma 100/2.8 macro z osłoną i Canon 50/1.8 nad Sigmą
    - Sigma 70-300 z osłoną
    - lampa 420EX
    - kilka polarów, zapasowe baterie i inne drobiazgi.
    - oryginalna ładowarka (ponieważ jest duża to wymienię ją chyba na jednokomorową i wtedy wejdzie jeszcze databank).

Oczywiście przegródki poukładałem zupełnie inaczej niż we wzorze Lowepro (i jeszcze jedna mała przegródka została zapasowa )
    Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

dzieki skrzat!! Przekonałeś mnie do tej torby. A gdzie i za ile kupowałeś?

Strona 40 z 357 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090140 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów