Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Thumbs up Polecam

Cytat Zamieszczone przez danielo_18 Zobacz posta
    Witam Wszystkich

Ja tez podłończe sie do tematu bo szukam plecaka do mojego sprzetu , co prawda mam torbę tamrac pro 8 ale nie mam juz siły a na wycieczki lub dalsze podróze to nie sie nadaje .

mój sprzet widoczny w stopce.
    Witaj.
    Najczęściej używam Lowepro Flipside 400 AW . Dla mnie to plecak w sam raz do codziennej pracy.
    Przede wszystkim jego budowa jest zwarta, stosunkowo niewielka (jak na ilość sprzętu, którą może pomieścić). Jest wygodny, przemyślany i praktyczny. Ważna dla mnie jest peleryna przeciw deszczowa chowana na spodzie.
    Jego górna część jest głębsza - wchodzi 5D z gripem (który planujesz kupić) i jest jeszcze miejsce u góry. Na dole pakuję 30D (z gripem też się mieści). Do tego dwie grubsze stałki, szeroki zoom, długi też wejdzie (np.70-200). Lampa 580EX i reszta ważnych drobiazgów dopełniają całości.

Zastanawiam się tylko nad odcięciem (bo niestety nie jest wyciągany jak w Lowepro Compu Trekker Plus AW) pasa biodrowego. Solidny, miękki od wewnętrznej, z szuflekami ale za duży i mnie to mierzi ;-).

Zewnętrzne, regulowane paski z klamrami na zapięcie np. kurtki, wysuwana kabura na statyw, kieszonki na karty to kolejne udogodnienia.
    Średnia cena ok. 350 zł. z przesyłką.

Mój sprzęt nie jest widoczny w stopce - wstydliwy jestem :-D ;-).

Proszę ! Nie pytajcie, czy się plecy pocą :-D . Przecież to się zdarza nawet chodząc bez plecaka :-P .

Pozdrawiam Marcin
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 30-10-2008 o 23:19

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów