Przez monitor nie wymacam :-)Zamieszczone przez Pszczola
Przez monitor nie wymacam :-)Zamieszczone przez Pszczola
Sa firmy ktore mozesz kupowac prawie w ciemno, taki firmy jak LowePro czy Tamrac maja bardzo dobre plecaki/torby foto. Chyba ze chcesz wpakowac caly sprzet i zobaczyc ile miejsca Ci zostanie...
Przy zakupach przez siec (jak przy kazdej innej sprzedazy na odleglosc) masz 10 dni na macanie, w ciagu ktorych towar mozesz zwrocic chyba nawet bez podawania przyczyn - o ile towar nadal jest w kondycji 'nieuzywany'.Zamieszczone przez gomez
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Oczywiście, że dobreZamieszczone przez Polaco
ale jednak plecak to jest ostatnia rzecz jaką bym kupił w ciemno. Obiektyw, body chętnie - gdyby nie "jakość" naszej ulubionej firmy ;-) Ale do plecaka/torby naprawdę trzeba się przymierzyć indywidualnie, pokombinować z układaniem sprzętu itp.
Nie tylko plecak - dotyczy to rowniez toreb na sprzet foto. Po prostu trzeba spedzic z tym kilkadziesiat minut aby odpowiednio skonfigurowac przegrodki i zaaranzowac wnetrze![]()
Tak jak napisal Pszczola - towar zakupiony poza siedziba firmy mozna zwrocic bez podania przyczyny. Nie jest to jeszcze u nas tak popularne jak w stanach.. gdzie ludzie czesto zwracaja sprzet, wymieniaja na inny itp... Mysle iz wraz z rozwojem sklepow internetowych u nas tez sie to rozwinie. Na chwile obecna, nalezalo by jednak uzgodnic przed zakupem, kto pokrywa koszty przesylki powrotnej - sklep czy klient.. chociaz zdaje mi sie iz powinien byc to sklep![]()
Plecak jest ok, ale w autobusie trzeba go zdiąć z pleców bo niektórzy chcieliby włożyć tam swoje łapska.Zamieszczone przez Khazad
//mj
Zobacz jak jest zrobiony ww Mini Trekker, jak masz go zapietego na te paski boczne to raczej poczujesz ze ktos cos probuje otworzyc![]()
kupiłem w Fotokonsorcjum Mikro Trekker 200 za 249PLN, myślę ze warto było
wykonanie jest super, teraz tylko pozapełniać wszystkie przegródki![]()
EOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 II
Dokładnie ten sam do mnie przyjechał, jest super.Zamieszczone przez korbusiatko
pozdrawia
Jax®
Lowepro Micro Trekker 200 na Allegro za 220zł, choć w sklepach internetowych chodzą od 345zł. Nówka nie śmigana pięknie zapakowana z fakturą i wieczystą gwarancją.
Plecaczek....super! Wszystko wchodzi bez problemu, np.mój Canonek w pogotowiu z podpiętą Sigmą 70-300 wraz ze sporą osłoną przeciwsłoneczną, kitowe szkło, ładowarka, pierdoły, i jeszcze zostało ok. 25% miejsca na kolejne szkiełka. Wymiary ma dla mnie IDEALNE. Od początku mojej przygody z cyfrówkami kupowałem wyłącznie torby Lowepro i chyba jestem od tej firmy uzależniony :-P Polecam!