Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Pirx

Domyślnie

Hejka-hejka Max,

małe sprostowanie. Zachwycałem sie Off Road'em, a nie Off Trail'em.
    Zrezygnowany w którymś momencie z bezowocnych poszukiwań Off Road'a przyglądałem się Off Trail'om i wnioski mam następujace :
    • Off Trail 1 - za mała, 40D z przypiętym 24-105 nie zmieści się w głównej komorze,
    • Off Trail 2 - za duża i przy tym mało dla mnie uniwersalna komora główna. Jest przeznaczona na zgripowany korpus z przypiętym 70-200 i nie bardzo da się w niej wykorzystać przestrzeń wolną po włożeniu do niej mojego standardowego zestawu. Jest przy tym dość nieporęcznie wysoka (długa), jak na torbę biodrową.
    Pozdrawiam,
    Pirx

Max II
    Guest

Talking Error

Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    Hejka-hejka Max,

Zrezygnowany w którymś momencie z bezowocnych poszukiwań Off Road'a przyglądałem się Off Trail'om i wnioski mam następujace :
    • Off Trail 1 - za mała, 40D z przypiętym 24-105 nie zmieści się w głównej komorze,
    • Off Trail 2 - za duża i przy tym mało dla mnie uniwersalna komora główna. Jest przeznaczona na zgripowany korpus z przypiętym 70-200 i nie bardzo da się w niej wykorzystać przestrzeń wolną po włożeniu do niej mojego standardowego zestawu. Jest przy tym dość nieporęcznie wysoka (długa), jak na torbę biodrową.
    Sorry, faktycznie sie pomyliłem, chyba za szybko myślę...
    Dziękuje bardzo za sprostowanie
    Na przyszłość postaram sie uważniej pisać

Myślę ze wiesz, kim jestem, jednak wole zostać incognito
    Zachowajmy to dla siebie:cool:

Pozdrawiam...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    Hejka-hejka Max,

Hejka Pirx:-D
    P.S.

To fakt, Off Trail 1 jest można powiedzieć krótko, "niewypał" i nadaje sie naprawde na bardzo skromne wyposażenie "Profi" fotografa
    Jednak Off Trail 2 jest ogólnie lubianą torba i dość chodliwą, tak słyszałem8)
    Ma tez swoje zalety, zwłaszcza że można zmieniać SlipLock Lens Case's.
    Nie radze jednak tej torby kupować, mając zoom obiektyw np. 70-200/2,8
    nie sadze ze ten akurat sie gdzieś w niej zmieści
    Ostatnio edytowane przez Max II ; 01-07-2008 o 01:04 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów