Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Fajny ten plecak Naneu, jak sam szukałem plecaka to był mój numer jeden. Niestety od kilku miesięcy już go nie produkują...koleś w sklepie mi powiedział że ten plecak miał jakąś wadę konstrukcyjną i go wycofali. Jako alternatywę (nieco droższą) polecam TAMRACa Adventure 9...
    Jak ten Tamrac zachowuje podczas kilkugodzinnych pieszych wycieczek? Uzywam LowePro Rover AWII i w zasadzie jestem z niego zadowolony, ale do dluzszych wedrowek srednio sie nadaje.
    Szukam czegos z porzadnym systemem nosnym.
    Znalazlem jeszcze taki model Naneu:
    http://www.naneupro.com/products/a-k3/
    Rozni sie od modelu K3L chyba tylko materialem z jakiego jest wykonany oraz brakiem przegrody na laptopa.
    Czy on tez ma wade konstrukcyjna?

Dopiero zaczyna Awatar rzukov

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rem Zobacz posta
    Jak ten Tamrac zachowuje podczas kilkugodzinnych pieszych wycieczek? Uzywam LowePro Rover AWII i w zasadzie jestem z niego zadowolony, ale do dluzszych wedrowek srednio sie nadaje.
    Szukam czegos z porzadnym systemem nosnym.
    Znalazlem jeszcze taki model Naneu:
    http://www.naneupro.com/products/a-k3/
    Rozni sie od modelu K3L chyba tylko materialem z jakiego jest wykonany oraz brakiem przegrody na laptopa.
    Czy on tez ma wade konstrukcyjna?
    Naneu jest ponoć lepszy bo ma stelaż i plecak tak nie przywiera do koszulki a i wygodniejszy przez to też jest. Jeżeli chodzi o Tamraca to ja nie narzekam...gorzej jest jak się laptopem dociąży...wtedy po kilku godzinach już się go czuje. Ale w góry? z laptopem? bez sensu )
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów