Cytat Zamieszczone przez aga_wrr Zobacz posta
arturs - chyba troche mnie zniecheciles do tego Trekkera Lowe Pro. Ale wlasnie, czy jest cos lepszego? Wlasciwie jakby mozna bylo go spokojnie oprzec na biodrach, to zawsze przez jakis okres czasu plecy moga "pooddychac".
A jak uzywalnosc pasa biodrowego przy maksymalnym obciazeniu?
Nie chciałem zniechęcać bo ogólnie plecak jest bardzo fajny ale konkretnie do chodzenia po górach (i to niewysokich - beskid żywiecki w zeszłym roku) się wg mnie nie nadaje.. Używam go na co dzień i jest super.. wchodzi niego 40d z gripem i podpiętym 70-200f4is do tego np. 400/5.6 i lampa 580 i 85 lub 35mm.. nie mówiąc o TCx1.4 czy akumulatorach itp. - co do używania w gorach - może ja jakoś bardzo się pocę albo co ale w innych okolicznościach nie zauważyłem - zapewniam Cię że podczas kilkunastu dni w górach przetestowałem wszystkie pomysły jak tu ochłodzić plecy i je "oddychnąć" - wniosek - jak wyżej - dla mnie się nie nadaje.. za bardzo przylega i nawet jak na chwilę go odczepisz od pleców to w tym materiale przy plecach niestety zbiera się pot i po przyłożeniu z powrotem do pleców ogólnie od razu jest mokro i niemiło..