Pokaż wyniki od 1 471 do 1 480 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    No, w końcu przyszedł Newswear ) - pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, duże kieszenie, mocne rzepy. Byłem się dzisiaj przejechać w nim na rowerze z pełnym wyposażeniem i jest super - nic nie przeszkadza, plecy nie bolą jak to z torbą było. W sobotę zobaczymy jak się spisze... ale jakoś mogę przewidzieć już teraz wynik testu
    Ogólnie polecam - cena nie jest bardzo wysoka, w najbliższym czasie pewnie będzie tanieć coraz bardziej.
    Ja korzystam z dwóch sakw Newswear: BODY POUCH i SMALL POUCH na oryginalnym pasie biodrowym. Jak dla mnie wspaniała sprawa . Duża swoboda, mobilność i praktyczność oraz nierzucający się w oczy wygląd to główne zalety tego zestawu. Resztę sprzętu noszę w zwyczajnym, dość małym plecaku, do którego wkładam wkład z torby LOWEPRO STEALTH REPORTER D 100 AW :smile: . Pełna dyskrecja 8) .

Najpotrzebniejsze sprzęty na szyi i w sakwach na pasie, reszta w plecaku. W każdej chwili mogę całość zapakowac do plecaka (miejskiego) i swobodnie ruszyć w drogę :smile: .

Cena Newswear w naszym kraju spora. W stanach wychodzi tanio. Dlaczego w najbliższym czasie miała by tanieć ?

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 12-06-2008 o 18:04
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów