Strona 33 z 357 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Domyślnie

Kupiłem dzisiaj Lowerpro Mini Trekker AW. Była promocja i kosztował 299 zł. Według mnie plecak jest dobry, szczególnie za tą cenę. Zmieściły się dwa aparaty obiektywy, lampa błyskowa, mały statyw i jeszcze miejsce zostało.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad
    Kupiłem dzisiaj Lowerpro Mini Trekker AW. Była promocja i kosztował 299 zł. Według mnie plecak jest dobry, szczególnie za tą cenę. Zmieściły się dwa aparaty obiektywy, lampa błyskowa, mały statyw i jeszcze miejsce zostało.
    Prawda, ja go kupilem jakis czas temu za 330 zl. i tez jestem super zadowolony. Miesci sie caly moj sprzet i na pewno duzo wiecek by weszlo. Tylko montowanie statywu jest ......
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jedno pytanko - jak gdzies z tym tuptasz (mi potrzebny na wypady typu: ide gdzies, niose zlomy, rozkladam raz, robie zdjecia, skladam i ide z powrotem, wtedy wygoda wyciagania sprzetu z torby niepotrzebna a wygoda noszenia parunastu kg na plecach nieoceniona 8) ) to gdzie nosisz rzeczy podreczne typu kurtka, inne ciuchy, jedzenie, picie? (zalozmy jakis wyjazd na weekend) - dwa plecaki, plecak + torba podrozna czy tez ma toto jakas komore wystarczajaca na dwie zmiany ciuchow i odrobine zarcia?
    Hmm, po pierwsze, to patrz wątek żonach

A poza tym, to jest dołączony taki mały nad-plecak przypinany od tyłu, w który spokojnie wchodzi jakaś kurtka, kanapki etc (i niewiele więcej - raczej "jedna zmiana ciuchów i trochę żarcia"). Butelka 1.5l to już raczej do bocznych pasków przymocowana Aczkolwiek nie praktykuję tego zbyt często - patrz punkt pierwszy

Jest też inna możliwość - nie zawsze przecież bierzesz dwa body i sześć szkieł :-) Gdy zimą jeżdżę na lotnisko, to z reguły w miejscu, w którym teraz jest jedno tele ląduje termosik z ciepłą herbatką, a w kieszeniach wewnętrznych - jakieś czekolady.

Ogólnie możliwości jest w bród. Jakby co to służę fotkami

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

muflon - dawaj foty - chetnie zobacze jak to wszystko poupychales

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    muflon - dawaj foty - chetnie zobacze jak to wszystko poupychales
    Voila. Ze specjalną dedykacją dla ekrowy ;-)

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale na lampe juz troche krotko z miejscem sie robi ;-)

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Ale na lampe juz troche krotko z miejscem sie robi ;-)
    Spoko spoko. Lampa wejdzie tam, gdzie w tej chwili chowają się bateryjki (między osłoną do 17-40 i zoomami w środku. I wtedy to będzie już naprawdę komplet - co najwyżej będą się zmieniać elementy

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Musze przyznac, ze pieknie sobie to wszytsko upakowales

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Voila. Ze specjalną dedykacją dla ekrowy ;-)
    A teraz pokaz zapakowany ale tak by co najmniej jedno body bylo gotowe do uzycia natychmiast (czyli z odpowiednim/uniwersalnym szklem przypietym).
    Info o daypacku mnie przekonalo i juz zamowilem toto 8)

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A teraz pokaz zapakowany ale tak by co najmniej jedno body bylo gotowe do uzycia natychmiast (czyli z odpowiednim/uniwersalnym szklem przypietym).
    W ogólności się nie da. Z odpowiednim - owszem, pod warunkiem, że jest to któryś z długich zoomów - wystarczy wtedy usunąć prawą ściankę między body i obiektywem. Dwa obiektywy temu ;-) miałem to dokładnie tak zrobione. A nawet lepiej - bo gotowe do użycia były dwa body: 10D z 17-40 i 20D z 70-200. Niestety teraz to już jest naprawdę na max możliwości plecaka.

Strona 33 z 357 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów