W d400AW tez mozna sprzet wyciagnac przez klape. Tez bardzo wygodna![]()
W d400AW tez mozna sprzet wyciagnac przez klape. Tez bardzo wygodna![]()
Skasowali mi ;(
to jest mega duża torba :P ale kupuj wersję D550AW bo ma fajne bajery![]()
Ostatnio edytowane przez bruckner ; 07-04-2008 o 23:12
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Mi sprzedawca powiedział że K3L został wycofany ze sprzedaży. Ponoć miał jakąś wadę i szelki sie pruły (czy przecierały) tuż obok mocowania ich na górze plecaka. Ile z tego prawdy - nie wiem. Faktem jest że K3L rzeczywiscie zniknął ze sklepów wszędzie...
Tego K3 mierzyłem....sprzęcik mi wchodzi, lapka nawet zmieszcze! Wystarczy go wsunąć za cząść foto, tuż przy plecach i jakoś tam siedzi...Inna kwestia że wtedy przegrodę nie da się przyczepić tak jak powinno bo przy plecach laptop wystaje...
Z tą zimą i wianiem po plecach to dobra rada...dzięki za spostrzeżenie...
Postaje mi to wszystko skonfrontować z Tamrakiem Adv 9...Troche jest droższy...ale ma osobna kieszen na laptopa. Poza tym ciekaw jestem tej czesci NIE-FOTO...czy wieksza niz w Naneu?
piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa
Wg mojej obserwacji - jest większa w Tamrac-ku. I dlatego go biorę. BTW, relatywnie dobrą cenę na Tamrac-ki masz na Studenckiej (tylko najpierw skonfrontuj cenę z ich stroną www).
Czy ktos uzywal/a torby Delsey ODC 25 lub innego modelu tej firmy?
Czy wejda do niej 2 body i 3,4 szkla w tym tele 70-200?
Czy jest wygodna w noszeniu?
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Witam!
Mam pytanie odnośnie torby na canona 50e + grip + dwie stałki 50mm i 85mm. Zastanawiałem się nad torbą Tamrac Explorer 2.
Czy ma ktoś podobna torbę lub orientuję się czy jest ona dobra do takiego zestawu? Może ktoś ma rozsądniejsze propozycję?![]()
Dzięki HuleLam za podpowiedz z tą cenąNa stronie 379 PLN a w sklepie 420 bodajże... W każdym razie plecaczek zakupiony. Cena 379...poki co jestem zadowolony ponosiłem go kilka godzin po mieście i jest ok. Wprawdzie jeszcze nie tak dociążony jak normalnie będzie ale ogólnie jestem zadowolony...
Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać? Pod plecakiem można go podpiąć jak sie zakupi dodatkowe paski...ale czy nie bedzie wtedy za bardzo wystawal na boki?
piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa