Pokaż wyniki od 1 341 do 1 350 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta

A widziałeś tę torbę w sklepie, czy już ułożoną przez kogoś? W zestawie dostajesz tyle przegródek, że możesz praktycznie dowolnie poukładać tam co tylko chcesz, łącznie z rodowymi kryształami. Tych przegródek dostajesz tyle, że spokojnie można opędzić kolejną torbę.

Moje główne zarzuty do 12pro po dwóch latach używania to właśnie zbyt miękkie wyłożenie i pianki, do tego "układa sie" na biodrze (można to też potraktować jako plus, w końcu jest wygodniej), nie można zapiąć zatrzasków i podnieść za rączkę, brak jest paska biodrowego.. i to chyba wszystko.

No i teraz dowiedziałem sie choćby tego, jak wygodny i nie uwierający może być pasek na ramię.
    Też myślę o tej torbie albo o tym mniejszym modelu Commercial Compact AW, zastanawiam się tylko czy równie dobrej lub nieco tylko gorszej torby nie można kupić za nieco mniejsze pieniądze, macałeś może modele typu Reporter, zastanawiam się jaka jest różnica miedzy tymi modelami, niestety na żywo macałem tylko Reportera 400, patrząc na fotki w necie wydaje mi się że Reporter jest chyba mniej usztywniany od Commercial-a a co za tym idzie mniej stabilny ale to tylko domysły...

Chciałbym aby torba była wygodna i stabilna na tyle aby posiadając dwa korpusy, 3 szkła i lampę, można było bez problemu i stresu, wygodnie na stojąco operować sprzętem, zmieniać obiektywy, karty itp....wydaje mi się że Commercial dzięki temu paskowi biodrowemu zwiększa stabilność a co za tym idzie możliwości takich manewrów, czy jestem blisko ?

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 18-02-2008 o 20:47
    C - lustra, szkła i błysk

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów