Moze i masz racje... ale, po pierwsze nosisz sprzet wart prawie 20 tys zl wiec raczej wole wydac te glupie 1tys na porzadny plecak, co do ciuchow to ja sie bez nich obejde na weekendZamieszczone przez JaW
na wypad w gory, pozatym wg mnie wypady na pare dni samotnie to tez troche niebezpiecznie, lepiej wziasc kogos znajomego...
Po drugie - tak bedzie za duzy, ale za miesiac moze dwa bede bral (juz sie zdecydowalem) dwa tele - 100-400 i 70-200/2.8L i plecak wtedy bedzie w sam raz (do tego dojdzie pewnie jeszcze 550EX). Waga to najmniejszy problem w tym momencie bo taki plecak bedzie wazyl z 10kg a to niewiele jesli masz dobre szelki.
Po trzecie, tak jak mowilem, lubie podrozowac po swiecie i majac taki plecaczek pakuje wszystko do kupy i mnie nie ma, a waliza z ciuchami itp jest w luku bagazowym...
JaW to nie jest jakies widzimisie, takie plecaki ludzie kupuja na codzien na zachodzie (to u nas sie tak moze przyjelo ze plecak za 1tys to przesada...) nie wydaje mi sie zeby to bylo cos odmiennego - szanuje swoje pieniadze i sprzet i nie chcialbym pozniej klnac bo plecak ktory kupilem za 300 zl okazal sie do ****... portafisz to zrozumiec?