Strona 133 z 357 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 321 do 1 330 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

traffic
    Guest

Domyślnie

Witam, poszukuje plecaka do którego wejdzie 400d z gripem ze dwa szkla, laptop 15,4 i troche mniejszego sprzetu. Przyglądałem się jak narazie tylko czemuś takiemu http://www.allegro.pl/item294367586_...nan_f_vat.html oraz http://www.allegro.pl/item290341145_...graficzny.html. Teraz mam pytania:
    1. Czy do pierwszego plecaka do tej małej kieszeni na górze wejdzie 400d z gripem?
    2. Który z tych dwóch lepszy?
    3. Moze jakieś inne plecaki do 300 zł maksymalnie?

Z góry dzięki za pomoc.

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Nie wiem czy bylo ,jeśli tak to niech moderator wykreśli ten post .
    A jeśli nie to zapraszam to przeglądu toreb ,plecaków itp.
    http://www.taschenfreak.de/indexlisteart.htm
    Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar DeMarcus

Domyślnie

Ja ostatnio wyposarzyłęm się w Lowepro slingshota 300. Początkowo nie chciałem "plecaka bez dwóch ramion", ale zadecydowałą pojemność. Zmieściłem tam bez problemu 300D+grip z podpiętym tamronem, soligora 100-300, konwerter, KIT, Canona S2IS, ładowarkę, tulejke i filtry do S2, ładowarkę, raynoxa 250 w pudełku i inne małe badziewia. Plusem jest to, że można bez problemu wyciągnąć sam aparat, bez ryzyka, że ktoś nawet zobaczy resztę zawartości. Do tego wygodny pas biodrowy, wszyta szmateczka chroniąca korpus przed zarysowaniami i osłonę przeciwdeszczową chowaną od spodu. Dodatkowo zostaje mała komora na górze, na zestaw reanimacyjny (bułka+Cola 0,5). Dobrze również, że niewielki statyw może zostać wsadzony jedną z nóg za niewielkie paski przeprowadzane przez środek plecaka. Do tego wieczysta gwarancja (nie wiem czy na wszystkie el.) Kupiłem go na allegro za 325zł. Przepraszam, jeśli kogoś powtarzam, ale trudno przejrzeć 127 stron po kolei
    www.plfoto.com/83612/autor.html - Moja prymitywna twórczość...

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

tu macie dość dokładny opis kamizelek NEWSWEAR

http://radical-images.blogspot.com/2...st-review.html

Coś już napisał Awatar mjagiellicz
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

jaki plecak byście polecili do mniej więcej takiego zestawu
    Canon 20d + grip i do tego szkielka ( w zamysle kupienia kiedys :wink: ) 18-55, 70-200 f/4, 10-22, 50.
    Z góry dzięki za porady + może cena jakby ktoś miał pod ręką.
    Pozdrawiam
    Canon oczywiście :wink:
    Moje zdjęcia na CB -> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=28537
    Galeria na deviantART - http://mjagiellicz.deviantart.com/

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Jesli chcesz pewnie bede mial na sprzedaz Computrekkera. Musze to jeszcze przemyslec ale poniewaz ostatnio prawie wogole nie uzywam pewnie pojdzie pod mlotek.
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

TRUNKS
    Guest

Domyślnie

Jak dla mnie to tylko LOWEPRO bo innych nie mialem a z tej firmy sa fajne i dobre wykonanie i sie cykam. Mam torbe ale juz mi nie wystarcza na caly sprzet torba jest ok ale mysle dodatkowo o plecaku. Moj zestaw + w przyszlosci 70-200 i pare mniejszych szkielek i masa gadezetow mam lapa 17. Jaka macie dla mnie propozycje oczywiscie z LOWEPRO kasa nie gra roli powiedzmy :-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TRUNKS Zobacz posta
    Jak dla mnie to tylko LOWEPRO bo innych nie mialem
    ciekawe rozumowanie .. moze lepiej rozejrzyj sie po sklepach z plecakami, to odkryjesz ze sa rzeczy lepsze od lowepro ;-)

a z tej firmy sa fajne i dobre wykonanie i sie cykam.

Jaka macie dla mnie propozycje oczywiscie z LOWEPRO kasa nie gra roli powiedzmy :-)
    na poczatek taka:
    http://www.allegro.pl/search.php?str...category=19988

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Kubak82 na torby i plecaki jakich firmy warto zwracać uwagę (w nie większej cenie niż lowepro)?
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi Zobacz posta
    Kubak82 na torby i plecaki jakich firmy warto zwracać uwagę (w nie większej cenie niż lowepro)?
    bylem BARDZO zadowolony z Crumplera - cena zalezy od modelu - w przypadku tych najpopularniejszych albo porownywalna albo troche wyzsza ale za to wyraznie lepsze wykonanie (chocby grubosc pianki itp.) - sam wlasnie przymierzam sie do kolejnej torby tej firmy bo stara byla za mala i poszla w swiat..

jestem bardzo zadowolony z plecaka mekko c-36 - kolejny wypad w gory i kolejny raz 250zl ktore za niego dalem okazaly sie strzalem w 10-tke.. sredni plecak za cene o wiele nizsza niz lowepro.. juz dlugo nosze w nim sprzet - nic sie nie dzieje, nic sie nie pruje, zamki sie nie zacinaja a troki nie urywaja ;-) .. korzystalem tez z mekko s-803 - rownie mile ja wspominam..

tamrac - korzystam z expedition 8 i velocity 8 - ten pierwszy to wielka kobyla ale pomiescie caly moj sprzet + statyw.. zaliczyl juz tez pare wypadow w tatry jako plecak po czesci na sprzet a po czesci na jedzenie, ciuchy itp.. porzadna firma ktorej ceny rowniez zblizone sa do lowepro a czesto sa nizsze (byl np. cashback na produkty tamrac'a i za expedition 8 zaplacilem jakies 550zl).. w velocity lubie to, ze wchodzi mi tam body+szklo+zalozona lampa i jakies 2 szklo z boku.. lubie miec zestaw stale pod reka i wkurzalo mnie ciagle zakladania i sciaganie lampy.. tu nie ma takiej potrzeby a wykonanie torby super :-)

z samego lowepro mam micro trekkera 200 i toploadera 65.. w tym pierwszym bolaczka sa szelki - sa po prostu kiepskie.. mialem stealth reporter 300 aw - scianki byly strasznie cienkie i jakos nie polubilem sie z ta torba - rowniez poszla w swiat..
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 15-01-2008 o 13:16

Strona 133 z 357 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183233 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów