Strona 115 z 357 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125165215 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 141 do 1 150 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie Polecam

Cytat Zamieszczone przez Bingant Zobacz posta
    Obawiam się, że było, ale mógłby ktoś w trzech słowach napisać czym różnią się od siebie Lowepro Mini Trekker Classic od Lowepro Mini Trekker AW? Z góry wielkie dzięki.
    W trzech słowach nie dam rady ale głównie tylko peleryna.
    Co do toreb, ale nie wynalazków, choć i tam dziwolągów nie brakuje, polecam stronę, być może znaną niektórym, gdzie wiele można zobaczyć.

http://www.taschenfreak.de/

Sporo zdjęć, więc i mniej opowiadaczy, bo wszystko widać :razz:

Jeśli strona jest powszechnie znana, to sorry, ale nigdzie jej nie widziałem
    ::: Canon EOS 1D MkIII & Canon EOS 1Ds MkIII ::: Canon EOS 5D MkII ::: EF 16-35/2.8 L II USM ::: EF 24-70/2.8 L ::: EF 70-200/2.8 L IS ::: EF 300/2.8 L IS USM ::: EF 400/2.8 L IS USM ::: EF 600/4.0 L IS USM ::: Extender EF 1.4x II ::: Extender EF 2.0x II ::: Speedlite 580EX II :::

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

a ja zastanawiam się nad zakupem Lowepro Lens Case na 70-200 f/4 L. czy ktoś ma? który model najlepszy? może coś zamiennego?
    I am FX

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buster Zobacz posta
    jak widziales to nie mogles cyknac? :-P
    a swoja droga to faktycznie maskujaca ... od cholery i troche
    za ciasno było i się spieszyłem.. teraz żałuję
    ale wydaje mi się że jak ostatnio byłem w stodole to też ją widziałem.. coś chyba mało chodliwy towar

ciekawe czy są też koniki albo ilfordy

wole sobe nie wyobrazać jakby wyglądała torba naśladująca pudełko po kasecie 6x6

in film we trust

Początki nałogu

Domyślnie

Witam! MAm pytanie do Ludzi z plecakiem Tamrac Adventure 7!
    Czy zmieści się tam: 400D +17-50(tamron) 430EX, 50 1,8 i tele(sigma 70-300) ?
    Czy warto dołożyć do mini trekkera i mieć porządny plecak? o ile Tamrac nie jest ...

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Tak zmieści się, dodatkowo jeszcze będziesz miał miejsce na coś w rodzaju 100 makro i do 400 spokojnie gripa podepniesz

EDIT:
    jak byś chciał to mogę Ci nawet jakieś fotki podesłać.
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Domyślnie

Ja ostatnio widziałem coś w stylu szelek z taka sakwą z przodu na brzuchu. Można tam było trzymać obiektywy i bardzo szybki dostęp do tego był. Może ktoś wie jak nazywa się takie cudo?

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad Zobacz posta
    Ja ostatnio widziałem coś w stylu szelek z taka sakwą z przodu na brzuchu. Można tam było trzymać obiektywy i bardzo szybki dostęp do tego był. Może ktoś wie jak nazywa się takie cudo?
    Newswear. Pojemne, bardzo wygodne. Dla fotoreporterow zwłaszcza. Nie do wszystkiego. Rzepy są bardzo głośne przy odpinaniu (owszem, trzymaja bardzo dobrze!) i nie nadaje się taki wynalazek do np. teatru. W dodatku w dzisiejszch czasach niebezpiecznie przypomina "pas szachida" albo torby na zapasowe magazynki co skutkuje nerwowymi reakcjami róznych takich specjalistów od AT. Btw. było już chyba w tym wątku, ale tak napęczniał że nie sposób odnaleźć.

Domyślnie

Rolaj o to dokładnie to Dzięki bardzo.

mala_mi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joshua Zobacz posta
    1. ile i jaki to sprzęt
    2. jak duży laptop
    1)wiem że canon eos ale dokładnie nie oriętuję się jaki model
    2)laptop to macbook, nie orientuję się dokładnie jaki ale jest malutki

Jak przymierzałam się optycznie do Tamraca to komputer wszedłby bez problemu tak jak i aparat ze sprzetęm- kieszeń wydaje się być pojemna.

Lecz interesuje mnie przede wszystkim czy jest to plecak wygodny dla fotografów - bo co to za frajda dostać coś co aż boli gdy się używa?

Strona 115 z 357 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125165215 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów