Jeśli masz zamiar kupić torbę to polecam LOWEPRO EX180. W niecie kosztuje już od 130 PLN. Dobra cena za dobrą jakość.
Jeśli masz zamiar kupić torbę to polecam LOWEPRO EX180. W niecie kosztuje już od 130 PLN. Dobra cena za dobrą jakość.
u mnie za to zaczyna sie robic ciasno .... zniknal tamron 28-200 a na jego miejsce weszla sigma 400 i filtry musialy sie wyprowadzic do zewnetrznych kieszeni na bokach plecaka
troche mi sie to nie podoba bo musze teraz bardziej uwazac jak go gdzies opieram ale nie ma wyjscia niestety ....
Witam,
Czy ktoś zna firmę Apollo? Znalazłem w Pstryku torbę "http://www.pstryk.pl/szukaj.php?search=Apollo+Adventure+4&submit.x=6&su bmit.y=10"
ale nie mogę doszukać sie czegoś o firmie.
Może ktoś już ma coś tej firmy i wie więcej?
swnw
ja kupiłem plecak dual firmy Apollo. Tani i porządnie zrobiony. Nie rzuca się w oczy a dość pojemny jest! zobacz tez w Foto-net oni tez maja te torby i plecaki.
janusz
Media Marct handluje torbami Apollo głównie do kompaktowych aparatów cyfrowych - torby sa małe ale b. ładnie wykonane i tanie - no ale to masówka
Dzięki za odzew, widziałem dziś małe Apollo na kompakt - dobrze zrobione, bardzo zachecająco, jutro ruszam na poszukiwania.
Pozdrowienia, swnw.
Witam. Mam pytanie do użytkowników plecaka LOWEPRO SlingShot 100 - czy będą klopoty z wygodnym zmieszczeniem w nim zestawu 350D+grip+Tamron 28-75 ? Mimo uważnej lektury nie znalazłem dotąd opinii kogoś , kto by w tej torbie nosił 350D z gripem. Bardziej od teoretycznych rozważań interesuje mnie opinia praktyka.
Ostatnio edytowane przez greg7878 ; 30-04-2007 o 15:51
greg7878 -> zestaw się zmieści, ale nie złożony w całości. Polecam www.cambags.com - zobacz sam jak to wygląda w praktyce.
Dziękuję Earl Grey za podesłanie ciekawej stronki. Wychodzi wg. niej , że zakup SlingShota 100 do 350D z gripem dla mnie mija się z celem. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez greg7878 ; 30-04-2007 o 20:36
a jak sie ma ten slingshot 100 aw do 5d?
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB