sprawdze jak wroce do domu, czy akurat do tylnej kieszeni wejdą ale zawsze można zdemontować przegrode pomiedzy gorna a dolna komorą i włożyć teczke z dokumentami jest tez oddzielna głęboka kieszen w którą można włożyć dokumenty ale czy wejdzie tego wiecej tez sprawdze wieczorem i dam znać
jesli dokumenty to chyba rozejrzałbym sie za czyms co ma komore na laptopa na plecach
SEBAWOLF gdzie można kupic torby naneu pro?
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
zainteresowanym mogę polecić sklep www.fotovip.pl kupiłem nieco taniej niż cena na allegro kontakt super przesyłka szybka itp
Łączenie wpisu:
jedyny sposób na wciśnięcie w plecak naneu pro alpha zeszytu formatu A4 to demontaż przegrody odzielającej dolną i górną komorę, nic grubszego tam nie wejdzie niestety
Ostatnio edytowane przez SebaWolf ; 19-03-2007 o 20:25
W!
Przymierzam się do zakupu torby tak na przyszłość, do zestawu 350d +kit z gripem + sigma 70-300 APO DG + Jupiter 9 + Helios 58/2 i jakieś duperele (baterie ładowarka)
I tu pytanie: Jaka torba?
Zastanawiałem się nad Lowepro Rezo 170 AW (lub 180AW żeby mieć luzu trochę). Fajna jest bo otwiera się klapa w stronę przeciwną do typowego kierunku otwarcia w torbach![]()
![]()
Lowepro Stealth Reporter 200AW. Też jest wygodny dostęp do sprzętu.
torba ma być już na raczej dłuższy czas użytkowania a nie na zmianę po 6 miesiącach![]()
Aaa i ważne też jest żeby się 350tka zmieściła z podpiętą sigmą
co radzicie..?
pozdr.
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Może Cie moja zainteresuje. Spełni Twoje oczekiwania :-)
Link w stopce.
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
ja mam stealth reporter AW 200 i jest ok. mieści się tu 30D z założonym tamronem 17-50, 100-300 USM, 200 2.8 L, 580EX, Stofen, akumulatorki i karty i coś się jeszcze wepcha![]()
I am FX
to ja tak na szybko przylaczam sie do pytania zestawik podobny bo:
20D+S70-300+kit wazne by sigma byla podpieta:P
Edit: Heh wczesniej otworzylem temat i teraz dopiero napisalem :P sory i ominac mojego posta![]()
20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel![]()
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Mam Lowepro REZO 170AW i sądzę, że zestaw który wymieniłeś na początku raczej nie wejdzie. Nie jestem pewien czy sam 350D z gripem i Sigmą by się pomieściłW każdym razie luzu za wiele by nie było. Kupiłem z myślą o Olympus'ie i z nim zdaje egzamin wzorowo. Jeśli większy aparat to niestety odpada.