Cytat Zamieszczone przez brutu Zobacz posta
Jesli sie nie myle, to Vitez masz wlasnie CompuRover AW i napisales mi ze sie swietnie sprawdza w wyjazdach na uczelnie? Napisz pare slow wiecej, bylbym wdzieczny.
I jak ten plecak wyglada przy wyjazdach np. w gory? Zmieszcze aparat,jakies bluzki,spodnie,kurtke, podepne pod niego karimate i spiwor? Wiem, duzo wymagam...
Na uczelnie to nie wiem... z 5 lat nie bylem .
Na dwudniowy wyjazd czy na calodzienne chodzenie - wrzucisz w niego troche ciuchow, kurtke, butelke picia, troszke zarcia. Spokojnie podepniesz karimate i spiwor (ma do tego specjalne 'zawiązki' czy jakimtam, ja nie uzywam i tylko mi sie majtaja), statyw rowniez a i laptopa jak sie uprzesz (choc wtedy calosc niezle by wazyla...).

Swieza proba - na 6 dniowy wyjazd spakowalem buty sportowe, zapasowe spodnie, zapas skarpet, koszul i bielizny na 6 dni, ksiazke, kosmetyki. Sprzet foto powedrowal jednak do innej torby (Lowepro Orion - jako podreczny bagaz w samolocie) bo i tak by sie nie zmiescil .

Czyli jak zwykle - zdecydowanie nie narzekam na jego pojemnosc jak i kompatybilnosc (mozliwosc zrobienia z niego jeszcze bardziej pojemnego plecaka nie-foto to bardzo mile).