Strona 93 z 357 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 930 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lenik Zobacz posta
    Jestem na kupnie plecaka interesują mnie dwa modele:
    OFtopicznie: można być na wycieczce, można też siedzieć na klozecie. Można też być na etapie kupna plecaka, choć to już samo w sobie jest dużym uproszczeniem. Szanujmy siebie nawzajem, piszmy w zrozumiały i czytelny sposób.
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lenik Zobacz posta
    EDIT:
    Skoro stwierdzenie "jestem na kupnie plecaka" jest mało zrozumiałe
    Jest zrozumiale, tylko nie jest poprawne gramatycznie i stylisycznie. Nie chodzi o zrozumienie a o szacunek do czytajacych.
    Rownie dobrze mozesz napisac "elo ziomy zapodajcie jakies fajowe plecaczki do mojej cyfrzanki" .
    A ze dyskusja tego typu narusza pkt 6 to jutro te posty znikna.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Mam pytanie do rowerzystów.
    Jakie plecaki używacie? Czy Lowepro CompuRover AW nie jest zbyt duży jak na jednodniowe górskie wypady rowerowe??
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Gdzies byla dyskusja na ten temat - sprzetu lepiej nie brac na rower, a tym bardziej na rower w gory. Chyba ze jakiegos IXUSa...
    Ale jesli sie uprzesz to CompuRover za duzy na jednodniowa wycieczke rowerowa nie jest, ale w pelni wypchany i ciezki mocno zepsulby ci balans.
    Wbrew nazwie to swietny plecak do jedno-dwudniowych wycieczek pieszych.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    Mam pytanie do rowerzystów.
    Jakie plecaki używacie? Czy Lowepro CompuRover AW nie jest zbyt duży jak na jednodniowe górskie wypady rowerowe??
    Od wielu tysięcy kilometrów jeżdzę na rowerze z lustrzanką, która jest w pokrowcu (LP TopLoad) umieszczonym w górnej częsci sakwy zamocowanej na bagażniku. Plecaka nie używam, bo nie za bardzo lubię mieć kaloryfer na plecach (czyt. spocone plecy)
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 06-02-2007 o 14:37

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

ja juz przerabialem temat jezdze na rowerze z aparatem i popieram Viteza
    branie swojego dslr i np kilku szkiel to dosc ryzkowany pomysl
    wiadomo ze zalezy to od stylu jazdy jeden jezdzi spokojnie i nie zdarzaja mu sie upadki a drugi preferuje bardziej ekstremalny sposob jazdy i wtedy moze sie roznie skonczyc ...
    ja tam biore na takie wypady prostego kodaka i luz czasami soniaka f828 ale to juz uwazam...
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam!

To moj pierwszy post tutaj, a trafilem tu dlatego, ze szukam torby na aparat [ha,ale nowosc!], ale z jednoczesnym miejscem na zeszyty A4, powiedzmy 2, jakas wode mineralna itp. szpargaly. Wszystkie te torby na pewno idealnie sie sprawdzaja w ich glownym zastosowaniu, ale nie wierze, ze nie macie czasami ochoty zabrac sprzetu [choc czesci] na uczelnie czy inny wyjazd - np. delegacje.
    Dojezdzam na uczelnie dosc daleko i chcialbym wozic ze soba sprzet, ktorego duzo poki co nie ma, bo tylko body 350D i kitowy obiektyw[ale drugi juz w drodze], ale plecak standardowy nie nadaje sie zupelnie do tego, moja mala torba na aparat tez nie, wiec szukam czegos wiekszego.
    Mysle nad Naneu pro military lima, z wygladu nie rzuca sie w oczy ze torba typowo na aparat, wiec zmniejszamy ryzyko kradziezy , tylko mam pytanie do uzytkownikow - czy zmieszcze tam aparat z kitem [lub czyms niewiele wiekszym od kita] i zeszyty?
    A jesli nie lima - to co? Seria corespondent wali po oczach az milo, a takze nie wiadomo, czy zmieszcze tam zeszyty?
    Co polecacie?
    Chcialbym zmiescic sie w cenie do 150zl, warto dodac .

Dzieki z gory za odp.
    Bartek / brutu

I prosilbym o jakiekolwiek zdjecia tak zapakowanej torby, dzieki z gory
    Probowalem sie przegryzc przez watek i skorzystalem z wyszukiwarki, ale na moje pytania odpowiedzi nie znalazlem .
    Dzieki!

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

jesli sprzet plus zeszyty, to moze http://canon-board.info/showthread.p...ight=zoom+pack , jest kieszen, gdzie spokojnie zmieszcza sie zeszyty. niestety nic grubszego, czyli np. ksiazki 300 stronnicowej nie zmiescisz tam nigdzie.
    drogie to i zastosowanie raczej troche inne, ale kieszen na zeszyty ma, wiec moze ci to cos pomoze.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

a może..
    któryś z plecaków na sprzęt (w dolnej komorze), ciuhy ( w górnej ) i laptopa (z tyłu)?
    w coś takiego pakowałem się na uczelnię jak potem miałem zlecenie - i daje radę.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brutu Zobacz posta
    nie wierze, ze nie macie czasami ochoty zabrac sprzetu [choc czesci] na uczelnie czy inny wyjazd - np. delegacje.
    Dojezdzam na uczelnie dosc daleko i chcialbym wozic ze soba sprzet, ktorego duzo poki co nie ma, bo tylko body 350D i kitowy obiektyw[ale drugi juz w drodze], ale plecak standardowy nie nadaje sie zupelnie do tego, moja mala torba na aparat tez nie, wiec szukam czegos wiekszego.(...)
    Co polecacie?
    Chcialbym zmiescic sie w cenie do 150zl, warto dodac .
    A czemu koniecznie torba? Zeby rente za skrzywienie kregoslupa latwiej na starosc dostac?
    Ja dokladnie do takich zastosowan mam Lowepro CompuRover AW.

Strona 93 z 357 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów