Jest zrozumiale, tylko nie jest poprawne gramatycznie i stylisycznie. Nie chodzi o zrozumienie a o szacunek do czytajacych.
Rownie dobrze mozesz napisac "elo ziomy zapodajcie jakies fajowe plecaczki do mojej cyfrzanki".
A ze dyskusja tego typu narusza pkt 6 to jutro te posty znikna.
Mam pytanie do rowerzystów.
Jakie plecaki używacie? Czy Lowepro CompuRover AW nie jest zbyt duży jak na jednodniowe górskie wypady rowerowe??
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Gdzies byla dyskusja na ten temat - sprzetu lepiej nie brac na rower, a tym bardziej na rower w gory. Chyba ze jakiegos IXUSa...
Ale jesli sie uprzesz to CompuRover za duzy na jednodniowa wycieczke rowerowa nie jest, ale w pelni wypchany i ciezki mocno zepsulby ci balans.
Wbrew nazwieto swietny plecak do jedno-dwudniowych wycieczek pieszych.
ja juz przerabialem temat jezdze na rowerze z aparatem i popieram Viteza
branie swojego dslr i np kilku szkiel to dosc ryzkowany pomysl
wiadomo ze zalezy to od stylu jazdy jeden jezdzi spokojnie i nie zdarzaja mu sie upadki a drugi preferuje bardziej ekstremalny sposob jazdy i wtedy moze sie roznie skonczyc ...
ja tam biore na takie wypady prostego kodaka i luz czasami soniaka f828 ale to juz uwazam...
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Witam!
To moj pierwszy post tutaj, a trafilem tu dlatego, ze szukam torby na aparat [ha,ale nowosc!], ale z jednoczesnym miejscem na zeszyty A4, powiedzmy 2, jakas wode mineralna itp. szpargaly. Wszystkie te torby na pewno idealnie sie sprawdzaja w ich glownym zastosowaniu, ale nie wierze, ze nie macie czasami ochoty zabrac sprzetu [choc czesci] na uczelnie czy inny wyjazd - np. delegacje.
Dojezdzam na uczelnie dosc daleko i chcialbym wozic ze soba sprzet, ktorego duzo poki co nie ma, bo tylko body 350D i kitowy obiektyw[ale drugi juz w drodze], ale plecak standardowy nie nadaje sie zupelnie do tego, moja mala torba na aparat tez nie, wiec szukam czegos wiekszego.
Mysle nad Naneu pro military lima, z wygladu nie rzuca sie w oczy ze torba typowo na aparat, wiec zmniejszamy ryzyko kradziezy , tylko mam pytanie do uzytkownikow - czy zmieszcze tam aparat z kitem [lub czyms niewiele wiekszym od kita] i zeszyty?
A jesli nie lima - to co? Seria corespondent wali po oczach az milo, a takze nie wiadomo, czy zmieszcze tam zeszyty?
Co polecacie?
Chcialbym zmiescic sie w cenie do 150zl, warto dodac.
Dzieki z gory za odp.
Bartek / brutu
I prosilbym o jakiekolwiek zdjecia tak zapakowanej torby, dzieki z gory
Probowalem sie przegryzc przez watek i skorzystalem z wyszukiwarki, ale na moje pytania odpowiedzi nie znalazlem.
Dzieki!
jesli sprzet plus zeszyty, to moze http://canon-board.info/showthread.p...ight=zoom+pack , jest kieszen, gdzie spokojnie zmieszcza sie zeszyty. niestety nic grubszego, czyli np. ksiazki 300 stronnicowej nie zmiescisz tam nigdzie.
drogie to i zastosowanie raczej troche inne, ale kieszen na zeszyty ma, wiec moze ci to cos pomoze.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB