Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

thoot
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    Korzystajac z okazji - Vitez dzieki za namiary. W niedziele na giledzie kupilam u tego goscia, co mi polecalas, LowePro CompuTrekkra. Wydaje sie byc mega wygodny i idealny na wyjazdy. Tylko czy sie miesci jako bagaz podreczny??
    Bywalem z CompuTrekkerem na roznych lotniskach, w roznych samolotach i prawie nigdy nie bylo problemu, "prawie" - dlatego ze jakis miesiac temu zostalem przez niego cofniety i musialem przechodzic cala odprawe jeszcze raz - ale bylo to na Heathrow w Londynie a tam chwilowo przeczuleni sa na rozne wieksze od standardowych bagazy. A plecak sam w sobie jest istotnie idealny na wyjazdy.

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thoot Zobacz posta
    Bywalem z CompuTrekkerem na roznych lotniskach, w roznych samolotach i prawie nigdy nie bylo problemu, "prawie" - dlatego ze jakis miesiac temu zostalem przez niego cofniety i musialem przechodzic cala odprawe jeszcze raz - ale bylo to na Heathrow w Londynie a tam chwilowo przeczuleni sa na rozne wieksze od standardowych bagazy. A plecak sam w sobie jest istotnie idealny na wyjazdy.
    A ja wlasnie sprawdzilam mam Computrekkera Plus! Hah, ciekawe czy sie zmiesci.
    Ale jak, nie bales sie dac sprzetu na bagaz?
    W sumie niby nie miales wyjscia....
    Pkt 8 regulaminu forum

thoot
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    A ja wlasnie sprawdzilam mam Computrekkera Plus! Hah, ciekawe czy sie zmiesci.
    Ale jak, nie bales sie dac sprzetu na bagaz?
    W sumie niby nie miales wyjscia....
    Ze strony producenta:
    Computrekker Plus [Size (Main)] : 33 x 13.5 x 48 cm
    Computrekker [Size (Exterior)] : 34 x 23 x 45 cm

Tylko czy main to to samo czy exterior? dziwne maja te oznaczenia. Ale patrzac sie na zdjecia to jest on po prostu chyba troche wyzszy w porownaniu do zwyklego computrekkera (roznica doslownie paru cm) i nie powinno byc problemu z zabraniem go jako bagaz podreczny.

A bac sie balem...ale powiedzialem przeuprzejmej pani ze mam w plecaku troche wartosciowego i delikatnego sprzetu po czym pani ladnie otagowala plecak karteczkami FRAGILE i wszystko dotarlo cale i dzialajace, a przewozilem oprocz sprzetu foto jeszcze 2 komputery...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów